Як стати най-най?

Як стати най-най?

Статті кращим для якоїсь людини, в якійсь справі - завдання не з легких. Адже потрібно не тільки ретельно працювати над собою / відносинами, щоб досягти заповітної мрії, але і вміти утримувати позицію. Про те, як це зробити, читайте нижче.

Як стати кращим для людини

Щоб довести коханій людині або одному, наприклад, що ви самий-самий кращий партнер / товариш:

  • Навчіться бути уважним слухачем. Це означає не тільки вміти терпляче слухати людину, але і співпереживати, а також задавати питання, на які людина з радістю відповість. Це покаже, що ви не байдужі до його проблем, інтересам і щиро хочете якомога краще зрозуміти людину.
  • Приймайте людини таким, яким він є.
  • Будьте поруч тоді, коли потрібна ваша підтримка. Причому якщо у вас немає можливості надати практичне сприяння, потрібно хоча б запропонувати моральну допомогу. Це часто буває не менш важливо.
  • Радійте разом з другом, партнером. Це часом буває значно складніше, ніж співпереживати йому в скрутну хвилину. Адже потрібно навчитися не заздрити, а від щирого серця бажати людині удачі, щастя, здоров`я, матеріального благополуччя та ін.
  • Вмійте зберігати секрети, бути чесним і відданим.
  • Чи не нав`язуйте своє суспільство, давайте людині свободу. Яким би чудовим ви не були в спілкуванні, дружбі і любові, ви повинні завжди зберігати свою незалежність від партнера, друга. Надмірне бажання стати частиною життя іншої людини, швидше за все, викличе негатив, адже кожному потрібно його особистий простір.
  • Будьте зовні привабливими, доглянутими. Зрозуміло, мова йде не про красу, а про доглянутість, порядності, охайності - як тіла, особи, так і зачіски, одягу, взуття. Люди з приємною зовнішністю підсвідомо викликають прихильність до себе інших людей.


Хоча дати універсальну формулу того, як стати самим-самим для іншої людини, неможливо, але є ще одне базове правило, яке допоможе вам досягти бажаного. Звучить воно так: «Дайте людині те, що йому потрібно». У кожному конкретному випадку це буде щось своє. Наприклад, в любовних відносинах це може бути повна сумісність в інтимній сфері або відчуття надійного захисту з боку партнера. У дружніх відносинах - спільні інтереси, взаємовиручка і ін.

Як стати найкращим у чомусь



Щоб виділитися із загальної маси в трудовому або навчальному колективі в співтоваристві за інтересами та ін., Потрібно:

  • Прагнути до максимального професіоналізму. Для цього потрібно постаратися освоїти всі тонкощі того справи, в якому ви збираєтеся стати кращим. Зробити це можна як за допомогою самонавчання, так і заручившись допомогою кваліфікованих викладачів, репетиторів.
  • Рівнятися на кращих. У цьому немає абсолютно нічого поганого, навпаки - натхненний успіхами інших, ви знайдете в собі значно більше сил для активного самовдосконалення.
  • Бути готовим працювати / вчитися без перерв і вихідних, святкових днів.
  • Бути в курсі трендових віянь в обраному вами напрямку діяльності. Це дозволить постійно розвиватися і йти в ногу з часом.
  • Активно демонструвати свої таланти. Щоб інші дізналися, на що ви здатні, потрібно показати їм свої вміння. Не чекайте, коли вас попросять висловити себе, самі шукайте вдалі можливості для цього.
  • Виділяйте багато часу для творчості. Незалежно від того, в якій сфері ви хочете стати прикладом для наслідування, в певний момент ви повинні будете перейти на новий етап розвитку - етап самостійної творчої діяльності, яка дозволить вносити лепту в улюблену справу. Цей перехід буде означати, що вся інформаційна та практична база вами засвоєна настільки добре, що ви можете вже спробувати придумати і створити щось нове.

При цьому важливо залишатися доброзичливим, товариським, готовим прийти на допомогу менш обдарованим товаришам. Дозволяйте іншим учасникам колективу також показувати свої вміння і щиро радійте їх звершень. Будьте готові ділитися своїми знаннями та досвідом. Тоді ви будете не тільки кращим, але і найулюбленішим членом колективу.

Пропонуємо також звернути увагу на наступні статті:

  • Як стати для нього найкращою
  • Як стати для неї найкращим
  • Як бути краще


Увага, тільки СЬОГОДНІ!