Як забути сон?

Як забути сон?

Страшні сни дуже реалістичні і часом приносять в життя людини занепокоєння, від якого він не може звільнитися протягом довгого часу. Тому дуже важливо постаратися забути сон, тоді тривога піде. Однак часом зробити це буває непросто. Пропонуємо вам кілька дієвих способів забути неприємне сновидіння.

Як забути сон: поради психологів

  1. Якщо вам наснився кошмар, в першу чергу необхідно усвідомити, що це був всього лише сон. Він не має нічого спільного з реальністю. Також важливо пам`ятати, що сновидіння генеруються мозком, а їжею служать ваші думки. Можливо, ви себе накрутили, і підсвідомість спотворило сюжет. Сон нереальний, а отже, не має над вами влади. Коли ви зрозумієте це, вдасться заспокоїтися, і кошмар забудеться.
  2. Якщо ви цілий день не можете забути кошмар, вам потрібно розслабитися. Для цього прийміть ванну з аромамасламі- постарайтеся під час процедури не думати про своє сновидінні, навпаки, згадуйте тільки хороше. В результаті у вас значно підніметься настрій. Перед сном слід випити чай з ромашки. Будьте впевнені, після цього ви побачите приємне сновидіння, а про кошмар забудете через кілька днів.
  3. Можна також спробувати подумки "втопити" сюжет сновидіння в бочці з сірчаною кислотою: уявіть, як кошмар розчиняється, і забудьте про нього. Зазвичай через кілька годин після проведення такої маніпуляції зі свідомістю людей більше не повертається до сновидіння в своїх думках.

магічні дії

Щоб забути сон, необхідно відразу після пробудження написати сюжет свого сновидіння на листку паперу, спалити його, а попіл змити водою. Багато запевняють, що завдяки такій маніпуляції людина забуває про кошмар, і він ніколи не збувається. Але тут важливо твердо повірити, що сон згорів, а його попіл винесений водою.



Крім того, можна провести ритуал зі свічкою. Необхідно запалити свічку білого кольору і протягом 15 хвилин дивитися на неї, представляючи як кошмар згорає, і від нього нічого не залишається. На ранок ви забудете поганий сон.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!