До чого сняться черевики?

До чого сняться черевики?

Трактувати значення наших сновидінь можна сонниками різних авторів. Завдяки цьому, сон може бути оптимістичний, а іноді навпаки - прогноз не тішить. Розглянемо на прикладі, до чого сняться черевики.

нові черевики

  • Вибирати нові черевики в магазині, значить, що до Вас поспішає новий вид заробітку, чим якісніше і дорожче це взуття, тим перспективніше і почесніше буде майбутня робота (Сонник Смурова).
  • Ще один варіант при покупці уві сні нових черевиків, означає виїжджати в дорогу (Сонник Хассе).
  • Приміряти нові черевики для чоловіків означає підвищення зарплати і велику удачу в справах. (Сонник Міллера). До чого сняться нові черевики, які Вам не підходять? Чи означає те, що у Вашому оточенні є люди, з якими натягнуті і складні відносини, також передбачається майбутня сварка або скандал.

Зовнішній вигляд взуття

Брудні черевики не можуть снитися до хорошого. Тому і обіцяють вони великий скандал, який погано вплине на ваш імідж в близьких колах або суспільстві (Сонник Смурова).

За езотеричної трактуванні, старі і брудні черевики уві сні припускають, що Ваші справи наповняться порожніми клопотами і марними діями. Можуть відбутися зустрічі і контакти з марними партнерами або людьми.

Черевики в сімейних відносинах

  • Сумна подія це знімати черевики уві сні, означає дана дія розлучення або розставання для подружжя. Поганий знак і те, що Ваші черевики промокли. Чи означає це зраду партнера.
  • Якщо уві сні, Ваш любовний партнер приніс в будинок свої старі черевики, знайте - в скрутну хвилину він від Вас відвернеться, це ознака ненадійності близької людини.
  • Зверніть увагу на якість взуття, якщо Ви одягаєте черевики або черевики грубого якості, то в недалекому майбутньому Вам має бути весілля або щасливі зміни в житті (Сонник для всієї родини).
  • За сонником Тафлісі можна прогнозувати майбутнє за кольором взуття. Так чорний означає вперту дружину з важким характером. Білий - мати гарну дружиною. Червоний - провісник веселою подружжя з життєрадісним характером. Жовті черевики можуть обіцяти хвороба або недуга для подружжя.

Чоловіче взуття



Наступне питання, до чого сняться чоловічі черевики? Добре начищені, означають найближчим пристрій фінансових питань. Побачити яскраво-виражені чоловічі черевики також тягне отримання нового місця або зміну іміджу (Сонник Мандрівника).

Поширене значення для чоловічого взуття це подорож і далекі поїздки. Також, якщо чоловіче взуття сниться жінці, то вона обіцяє їй нових шанувальників і кавалерів.

Якщо чоловічі черевики даруються, то Ви зробите хороший вчинок, якщо чистяться - будите мати велику шану і любов (Сонник Симона Каноніта).



Увага, тільки СЬОГОДНІ!