До чого сняться друзі?

До чого сняться друзі?

Багато хто вважає, що уві сні люди отримують певні знаки, розгадавши які можна дізнатися корисну інформацію про майбутнє. Особливу увагу приділяють тим мріям, де привиділися друзі, адже вони сповіщають про події, які чекають людину в самий найближчий час.

До чого сняться старі друзі

Щоб дізнатися, до чого сняться друзі, необхідно ознайомитися з тлумаченнями:

  • Сонник Нострадамуса. Згідно з ним, друзі є відмінним знаком, оскільки людина отримає гарну новину або зустрінеться з родичами, які його давно не відвідували.
  • Сонник Ванги. У ньому написано, що друзі - це символ миру. Тому в реальності людина знову зможе налагодити контакти з тими людьми, з якими він знаходиться давно в смітті.
  • Сонник Майя тлумачить появу в мріях друзів дуже позитивно, оскільки вони обіцяють отримання підвищення по службі або солідну премію.
  • Великий сонник. Якщо вам приснилися старі друзі, то чекайте біди. Вона відбудеться в родині. Не виключено, що через це подружжя розлучаться.

До чого сняться покійні друзі



Нерідко сняться покійні друзі і тут тлумачення вже будуть іншими:

  • Сонник Нострадамуса. Поява мертвих друзів ознаменується для людини в реальності благополуччям. Він зможе просунутися по кар`єрі, а також стати володарем усіх тих благ, про які давно мріяв, але не міг собі дозволити.
  • Сонник Ванги. З нього випливає, що померлі друзі обіцяють зустріч з товаришами, які в подальшому допоможуть людині в скрутну хвилину. Не виключено що в майбутньому вони стануть йому відмінними компаньйонами в бізнесі.
  • Сонник Майя. Згідно з ним, мертві друзі є провісниками хвороби. Вона буде досить серйозною. Якщо людина не зверне увагу на такий сон і не поспішить пройти обстеження, то який розвинувся недуга може призвести до його загибелі.
  • Великий сонник. У ньому поява мертвих друзів є знаком того, що людині потрібно змінитися в кращу сторону. Йому потрібно побороти свої погані якості, якщо він бажає в майбутньому стати успішним.

Про те, що означає один уві сні, читайте в статті До чого сниться один.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!