» » » » Що означають родимки на тілі?

Що означають родимки на тілі?

Що означають родимки на тілі?

У кожної людини є родимки на тілі. Комусь це подобається, комусь не дуже. Хтось вважає, що мати родимку привабливо, тому, пишається ею- ну а хтось же, навпаки - соромиться.

Також, в народі побутує думка, що родимки здатні «пророкувати» долю людини. А ще, що чим більше родимок на тілі, тим щасливіше буде людина. Медицина ж стверджує, що родимки можуть сприяти розвитку досить важкої і неприємної хвороби - меланоми.

Що ж таке родимка? Родимка (або невус) - доброякісна опухоль- і, чим більше їх на тілі, тим більша ймовірність, що одне з родимих плям перетвориться в злоякісну пухлину - так вважають лікарі.

Але давайте, все-таки поговоримо про більш приємні речі: що ж можуть означати родимки на різних Чаcть тіла? Як вони можуть вплинути на долю людини і можуть взагалі? Немає жодної людини, у якої не було б родимок на тілі. Адже кожне плямочка на нашій шкірі несе якусь певну інформацію про нас, про наш характер, про нашу долю. Тільки залишається розгадати цю інформацію, «прочитати» її. Для початку нам необхідно розглянути саму родимку, адже вони бувають різні.

наприклад:

  • Невеликого розміру темні цятки, зазвичай плоскі, їх майже неможливо відчути на дотик. Колір їх може коливатися від світло-коричневого до практично чорного. Такі родимки з`являються через скупчення під шкірою великої кількості клітин - меланоцитів (відповідають за вироблення мелатоніну - темного пігменту шкіри). Найпоширеніша різновид родимок.
  • Гемангіоми (ангіоми) - судинні родимки. Вони формуються завдяки кровоносних судинах або ж лімфатичних вузлів. Їх колір може бути навіть корисним або рожевим, а по формі і поверхні такі родимки різноманітні. Кажуть, червоні родимки - свого роду знаки, які сповіщають тебе про будь-якому важливу подію, яка повинна відбутися. Вони непомітно для людини з`являються і так само непомітно зникають. Причина появи родимих плям на тілі людини поки не ясна. Але є думка, що кількість родимок у людини вже генетично закладається в утробі матері. Так, безсумнівно, невуси з`являються у людей протягом усього життя. Причому, цьому може сприяти сонячне світло.

Що означають родимки на тілі людини

Родимки на обличчі



Отже, в більшості випадків, родимі плями з`являються саме на обличчі. Звичайно, адже особа у нас завжди є для сонячних променів, ось сонечко і «намагається». Деякі з цього приводу комплексують, а деякі пишаються (адже навіть у Мерлін Монро була родимка на обличчі!). Давайте все-таки спробуємо визначити, яким є Ваш характер, судячи по розташуванню родимок на обличчі:

Що означають родимки

  1. Точка, так званого, «третього ока». Людина, у якого є родимка в цьому місці, має дуже гарну інтуїцію, спрагою до містицизму, нових знань.
  2. Якщо ж у людини родимка знаходиться на цьому місці, то така людина - ревнивий, легкораздражімой, але пристрасна людина.
  3. У такої людини є схильність до інтелектуальних професій. Це досить поетична натура.
  4. Така родимка у людей, що володіють щедрістю, чуттєвістю. А також дана родимка свідчить про щиру любов і вірність.
  5. Це родимку характеризує людину з мінливим темпераментом.
  6. Людина з такою родимкою просто жити не може без подорожей, фантазій і творчості.
  7. Така людина має необгрунтованої ревнощами.
  8. Сімейне життя людей з родимкою на цьому місці не обходиться без переживань. Вона ними насичена.
  9. Якщо справа стосується любові у таких людей, то тут у людини існує схильність до сварок.
  10. У таких людей просто чудова пам`ять, приземленість і дипломатичність.
  11. А ось у людей з родимкою на даному місці любов до всього забороненого, а також до того, щоб все ускладнювати.
  12. Людина з даної родимкою цілком і повністю віддається пристрасті.
  13. А ось у таких людей бувають дуже часті сварки, але такі ж швидкі і примирення. У них найчастіше плотська любов переважає над платонічного.
  14. Такі люди володіють неабиякою долею, почуттям вселенської любові, піднесеним, містичним складом розуму.
  15. Дана категорія людей любить подорожі. А ще вони люблять незалежність і задоволення.
  16. Такі люди мають щедрістю, вірністю, спрага материнства (батьківства).
  17. Любитель різноманітності, але до питання про шлюб підходить серйозно. Схильний до шокуючого поведінці і скандальним подіям, спокусник.
  18. Фантазія і оригінальність - ось чим володіє ця людина. Чуттєвість переважає над усіма іншими якостями.
  19. Така людина схильна до ревнощів. Він хоче великий і єдиною любові.
  20. Схильність до депресій і важкий характер у такої людини.
  21. Родимка на щоці. Така людина любить зміни у всіх сферах - інтелектуальної і любовної.
  22. У такої людини явно підкреслять еротизм, сексуальність і невірність.
  23. Прагне вирости як в духовному, так і в матеріальному плані. Володіє ясним розумом і впорядкованістю.
  24. У такої людини слабке здоров`я і психіка. Він не захищений нічим.
  25. Ця людина любить спокійну, тихе сімейне життя. У спілкуванні дуже милий. А людина з родимкою на вусі - безрозсудний.

Ось ми разом і розібралися, що означають родимки на обличчі людини.

Родимки на шиї



Взагалі, якщо родимку знаходиться на шиї, то це означає добробут у фінансовій сфері. Ще можна з упевненістю сказати, що така людина духовний. Також це може означати і слабку силу волі, закомплексованість.

У жінок невус на шиї може говорити про непостійність в любові. Якщо ж ще жінка незаміжня, то вона просто жити не може без романів. Така родимка у заміжньої жінки означає її відданість своїй «другій половинці».

З іншого боку, багато ще залежить від розташування невуса на шиї:

  • Ззаду: на жаль, така родимка означає горе і нещастя.
  • Спереду: це ж, навпаки, відмінний знак.
  • Збоку (з правого / лівого): дорослішаючи, людина стає більш прискіпливим і нещирим.
  • У чоловіків же родимка на шиї означає те, що він дуже розвинений духовно, але в дитинстві був плаксою.
  • Якщо ж родимка знаходиться з лівого боку шиї, то це говорить про романтичному людині. Люди з родимкою на правій стороні шиї - реалісти.

Рідні плями на спині, плечах і грудях

  • Невуси у верхній частині спини можуть нам розповісти про здоров`я людини: чим більше їх в цьому місці, тим здоров`я людини гірше. Ну а якщо вони там з`являються з віком, то треба звернути увагу на свій стан (в першу чергу, на здоров`я органів грудної клітини).
  • Родимки на спині можуть вплинути на особисте життя і кар`єру - так вважають багато.
  • Але це залежить від її місця розташування, наприклад: якщо така родимка знаходиться близько від плеча, то ймовірність успіху і процвітання невеліка- якщо ж родимка знаходиться в нижній частині спини, то це обіцяє успіх в любовних справах, а також виключає проблеми зі здоров`ям.
  • Невуси, розташовані на передпліччя загрожують фінансові трудності- а на самому плечі - важке життя.
  • Родимка на правій груді означає, що людину чекають часті злети і паденія- на лівих грудях у чоловіків - щастя і удача- якщо ж на лівій грудей у жінок, то це означає, що володарка такий от родимки темпераменту. Посередині ж грудей родимка обіцяє хорошу забезпечене життя, але без великого багатства.
  • Рідні плями на животі теж багато що можуть сказати. Наприклад, це означає, що людина схильна до переїдання, жадібності, ліні і алкоголізму. Якщо ж у жінки родимка над пупком, то така жінка легковажна. Родимка праворуч на животі означає, що така людина дуже розумний і має свою думку на будь-який рахунок-зліва ж означає, що така людина досить безвідповідальний, різнобічний. Ну а якщо родимка під пупком, то така жінка дуже розвинена інтелектуально, працьовита і приваблива.

Родимки на руках

Якщо ж у вас є родимка на руці, а вже тим більше, на долоні, то це взагалі чудово. Це може означати, що людина з такою ось родимкою доб`ється успіху і в особистому житті, і в кар`єрі.

На внутрішній стороні зап`ястя родимки означають, що їх власники - дуже ранимі люди. Жінки з родимками на руках зазвичай щасливі в шлюбі. Чоловік має гарну енергетикою, якщо у нього є родимка на правій руці. Родимка на безіменному пальці правої руки біля основи, на жаль, означає, що в особистому житті буде не все так гладко. Люди, у яких є родимки на пальцях, найчастіше схильні зурочень. Також ми можемо пояснити, що означає родимка на мізинці. Але це також залежить від того, на який фаланги пальця вона перебуває: - на верхній фаланзі (вразливість і ніжність притаманні таким людям) - на середній фаланзі (відповідає за інтелект у людини) - на нижній фаланзі (над усе для таких людей матеріальні цінності) .

Родимки на нозі

Родимка на нозі говорить про лінь людини, його беззаботності- така людина, швидше за все, егоїстичний по відношенню до інших.

Ну ось, в результаті ми з`ясували, що означають родимі плями на різних частинах тіла. Спробуйте тепер «прочитати» себе.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!