Про що говорять очі?

Про що говорять очі?

Нові часи вимагають нових рішень і підходів. Мода на вивчення психології, невербальних сигналів, физиогномики, хіромантії і застосування отриманих навичок на практиці в останні роки міцно увійшли в життя багатьох людей. Застосовувати нетрадиційну психологію намагаються не тільки прості обивателі, але працівники кадрових служб при прийомі людей на роботу.

Одним з найпопулярніших напрямків у останнім часом стало визначення характеру людини по його очах, адже всі знають, що очі вміють говорити, причому навіть більше, ніж слова і дії людини. Так про що говорять очі людині, яка вміє їх «чути»?

Очі говорять багато про що: по очах можна визначити настрій людини, його характер, схильності і навіть деякі захворювання. Стовідсоткову точність такої метод не дає, але при правильному підході можна отримати непогані результати.

Наприклад, в народі вважається, що якщо у людини каламутні очі, то це може бути наслідком різних інфекційних захворювань-червоні очі бувають при коньюктивите і простудних захворюваннях-пожовтіння білків очей говорить про хвороби печінки (жовтяниця, гепатит тощо.) - Запалі очі говорять про істощеніі- часте моргання - одна з ознак вегето-судинної дистонії і т.д.

Про що твої очі мені кажуть?

Про характер людини очі говорять більше, ніж багато психологічні тести. Великий вплив на формування характеру надає колір очей, адже якщо придивитися, то можна помітити суттєві відмінності в поведінці світлооких і темнооких людей.

Про що говорять темні очі?



Наприклад, власники чорних і карих очей, - це енергійні, владні, активні, імпульсивні, азартні, запальні, дотепні, чарівні, підприємливі та життєздатні люди, які завжди прагнуть вперед, до нових вершин. Більшість з них за натурою - лідери.

Також темні очі говорять про пристрасної натурі і любвеобільності свого господаря. Поширена думка, що кароокі здатні звести з розуму будь-якого, ніж вони досить часто і користуються для того, щоб отримати бажане або для того, щоб втілити свої задуми в життя. Астрологи стверджують, що карі очі говорять про поєднання енергій Сонця і Марса, які нагороджують своїх володарів влюбливість, товариськістю і дружелюбністю.

Про що говорить колір очей холодних відтінків?

Згідно астрології, холодні відтінки говорять про суміщення енергії Венери, Сонця і Сатурна. Подібне поєднання наділяє своїх володарів привабливістю, чуттєвістю, гострим і проникливим розумом, хорошим почуттям гумору, темпераментностью, товариськістю. Вони часто закохуються, однак швидко остигають до предмета своїх недавніх симпатій, також ясноокі відрізняються запальністю.



Синьоокі представники відрізняються сильною волею, рішучістю, правдивістю, справедливістю, схильністю до конфліктів, романтичністю. Передбачити їх подальшу поведінку і простежити хід думок дуже складно. До негативних рис характеру відноситься злопам`ятність і зарозумілість.

Про бладателі блакитних очей - наполегливі, вольові, сміливі і замріяні. Природа наділила їх хорошим уявою, багатою фантазією і ранимою, саме тому багато людей мистецтва мають світлими очима. У своїх любовних уподобаннях вони бувають непостійні. Блакитноокі мають схильність до швидких змін в настрої і різним примхам.

Сіроокі рішучі, розумні, допитливі, чуйні, добрі, стримані, практичні і терплячі. Серед них зустрічається багато філософів, інтелектуалів і мислителів. Незважаючи на свою неконфліктність, їм в спілкуванні іноді не вистачає гнучкості.

Підводячи підсумок того, про що говорять очі людини холодного кольору, можна сказати, що, незважаючи на схильність до романтики, їх власникові не вистачає тепла, і він в повній мірі не здатний виявляти ніжність і любов.

Про що говорять зелені очі?

Для зеленооких людей характерна сильна воля, впертість, наполегливість, витривалість, акуратність, строгість, розвинену уяву, хороші організаторські здібності. Зеленоокі практично завжди знають, що їм потрібно і як цього домогтися.

Перш ніж зробити крок, завжди ретельно продумують варіанти можливих наслідків, ніколи не діють імпульсивно. Від природи є непоганими психологами, ніж, при необхідності, користуються для маніпуляції людьми. Бувають хитрі й підступні.

Згідно астрології, зелений колір - це поєднання енергії Венери і Нептуна. Таке поєднання наділяє своїх власників м`якістю, постійністю, щедрістю, чуйністю, надійністю і ніжністю, які ті здатні виявляти по відношенню до рідних і друзів. У антипатії зеленоокі бувають жорстокі і нещадні.

Характер зеленооких можна порівняти з котячим: на перших порах вони тримають себе гордовито, пихато, незалежно, гордо, стримано і неприступно, але варто їх приманити чимось смачним, і стає зрозуміло, що це маска, і насправді вони дуже милі, доброзичливі, ніжні і вразливі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!