Чи існує нло?

Чи існує НЛО?
Чи існує НЛО?

Абревіатура «НЛО» розшифровується як «непізнаний літаючий об`єкт». Термін виник в післявоєнні роки минулого століття, коли в пресі почастішали публікації про спостереження літаючих об`єктів, що не піддавалися ідентифікації. Перший сплеск інтересу до НЛО був відзначений в американській пресі в 1947 р Тоді американець Кеннет Арнольд повідомив, що під час польоту неподалік гори Рейнір в штаті Вашингтон, він спостерігав 9 об`єктів, схожих на блюдця, що летіли зі швидкістю близько 2700 км / год. З його легкої руки преса охрестила їх «літаючими блюдцями». Термін НЛО став використовуватися з 1950 р, його автором є дослідник Е. Дж. Руппельт.

військові дослідження

Американські військові звернули увагу на газетні публікації. Побоюючись, що літаючі об`єкти можуть бути бойовими апаратами ворожого СРСР, командувач ВПС віддав наказ про вивчення аномальних атмосферних феноменів. Аж до 1969 р йшло вивчення всіх фактів спостережень непізнаних літаючих об`єктів спочатку самими військовими, а потім вченими університету Колорадо. Після цього офіційне дослідження було припинено, так і не давши остаточної відповіді на питання, чи існує нло. Звіт комісії був викладений на 1000 аркушах і його висновки свідчили, що доказів інопланетного походження нло немає. Однак самі дослідження містили безліч цікавих фактів, які сучасна наука пояснити не могла.

Громадські організації



Після цього вивченням нло почали займатися різні громадські організації. За цей час ентузіасти з різних країн зібрали величезну кількість інформації про нло. Це і фотографії, і відеозаписи, і інші документи. При перевірці фактів левову частку феноменів можна пояснити явищами астрономічного порядку, атмосферними або техногенними явищами. Тому на питання, чи існує нло, відео також не може дати остаточної відповіді у зв`язку з тим, що жодне експертне дослідження відеозаписів не підтвердило факту інопланетного походження цих об`єктів.

Однак є факти, які на даний момент науковому поясненню не піддаються. Це і численні спостереження очевидців, і, зафіксовані радарами військових, об`єкти, що літають з величезною швидкістю. В якості одного з канонічних прикладів можна привести спостереження величезної літаючої «медузи» над Петрозаводськом в 1977 р Це явище спостерігали тисячі людей.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!