» » » » Як скласти натальную карту?

Як скласти натальную карту?

Як скласти натальную карту?

Перед тим, як приступити до складання натальной карти, необхідно спершу розібратися з таким питанням: "А що ж таке натальная карта?" Перед тим, як почати ознайомлення з натальной картою, потрібно мати деякі знання або, хоча б, уявлення про планетарні законах, про те, як вони впливають на наше життя і в яких формах зустрічаються (наприклад, таланти, проблеми і т.д.) .

Що таке натальная карта

Після ознайомлення з основами астрології можна приступати до знайомства з іншими елементами астрологічного мислення. Це допоможе Вам зрозуміти основні теми свого життя і будова власної особистості. Натальная карта - це індивідуальна карта небес, складова для кожної людини окремо, однакових карт не буває. Всі знання в області астрології знадобляться Вам для вирішення питання щодо того, як скласти натальную карту самостійно?

Для того, щоб зрозуміти, що енергією пронизана обертається навколо своєї осі Всесвіт, не потрібно вірити в щось надприродне. Ви самі є частинкою космосу і його енергією. Якщо подивитися з іншої точки зору, то, фактично, кожного з нас породив космос!



Планети, саме в той момент, коли ви з`являлися на світ, що обертаються навколо своїх осей і несущіесясо швидкістю 160 000 км / часв космічному просторі, знайшли певне місце в космосі, об`єднали свої сили абсолютно унікальним чином для того, щоб створити індивіда. Другого такого людини годі й шукати на всій Землі, планети постаралися на славу.

Так як Всесвіт ніколи не стоїть на місці і знаходиться постійно в русі, то в попередню або наступну хвилину іншу особу створили б сили, які теж би змінилися. Якщо розглядати життя саме з цієї точки зору, то протягом усього життя ви перебуваєте під впливом сил небесних тіл, які і породили вас своєю енергією. Саме тому, питання, що стосується того, як скласти натальную карту - досить актуальне під час вивчення астрології і при складанні індивідуальних гороскопів. Для того, щоб показати момент важливої події, наприклад, день вашого весілля, позицію небесних тіл, астрологи використовують символічну карту неба - іншими словами гороскоп. Натальная карта являє собою індивідуальний гороскоп.

Спосіб створення натальной карти

Найпростіший спосіб складання натальной карти новачка - завантажити готову натальную карту з будь-якого астрологічного сайту. Для складання натальной карти вам обов`язково потрібно буде ввести, в спеціально відведені рядки, дату, місце і час свого народження, після чого сайт автоматично складе карту неба для вас і не забуде вказати на момент вашого народження позиції планет. Отриману карту вам допоможе розтлумачити більш чітко, ясно і детально астролог - професіонал.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!