Як скласти гороскоп?

Як скласти гороскоп?

Набридло читати або слухати однотипні гороскопи для свого знака зодіаку, які, до того ж, часто не справджуються? Самі посудіть, яким чином можуть бути вірними передбачення 12 знаків зодіаку для всіх 7 мільярдів людей? Однак ви самі можете скласти свій особистий гороскоп, який буде максимально підходити саме вам.

Найбільш точним гороскопом можна назвати натальную карту, яка визначає основні риси характеру людини, його можливі інтереси, таланти, відношення до життя і т. Д., Тобто це загальний гороскоп. Поговоримо про те, як скласти такий гороскоп.

Натальная карта: складаємо самостійно



Складання натальной карти - це досить копітка робота, яка вимагає високої точності і уважності. Вважається, що без спеціальних знань тут не обійтися, але якщо підійти до справи серйозно, то вам цілком буде під силу скласти правдиву натальную карту.

  1. Для початку потрібно максимально точно з`ясувати час свого народження аж до хвилин, а також місце народження. Щодо часу і місця обчислюється положення зірок на небі, які і впливають на долю людини.
  2. Після цього потрібно з`ясувати положення зірок на небі в момент народження з урахуванням місця і часу. Необхідно визначити положення всіх планет в Сонячній системі, а також Місяця і Сонця. Для цього треба вирахувати екліптичні довготу цих небесних тіл. Екліптика для гороскопу - це коло, розділена на 12 секторів, кожен з яких залишає за 30 градусів. За градусам можна визначити, в якому сузір`ї знаходилася та чи інша планета на момент народження.
  3. Потім слід обчислити взаємне розташування планет відносно один одного. Так, якщо планети утворюють астрологічні аспекти, можна говорити про те, що вони впливають на життя людини. Виділяють такі аспекти:
  4. З`єднання (планети знаходяться в одному градусі і в одному знакові) - позитивний аспект, позначає злиття функцій планет;
  5. Секстиль (планети на відстані в 60 градусів один від одного) - гармонійний, вдалий аспект, позначає пом`якшення ситуації, пророкує позитивні можливості;
  6. Тригон або трин (планети знаходяться в 120 градусах відносно один одного) - гармонійний аспект, позначає сталість і стійкість;
  7. Опозиція (планети один навпроти одного на відстані в 180 градусів) - негативний аспект, позначає протилежності, складності;
  8. Квадратура (взаємне розташування планет на відстані в 90 градусів) - негативний аспект, позначає напруженість, протиріччя і перешкоди.
  9. Також потрібно обчислити величини перетину з горизонтом: асцендент, Десцендент, перетин з точками середини і підстави небес.
  10. Кожен з 12 секторів позначає певний будинок. Будинки в гороскопі описують життя людини в різних сферах. Характеристика буде залежати від положення конкретної планети в конкретному будинку в момент народження. Ось що позначають будинку:
  11. 1 Будинок - особистість, зовнішність, раннє дитинство, свідомість;
  12. 2 Будинок - володіння людини, його матеріальна забезпеченість, фінанси, пов`язані з цим моральні цінності;
  13. 3 Будинок - взаємини з людьми, соціальне життя, спілкування, комунікації, сприйняття інформації, розум;
  14. 4 Будинок - зв`язок з минулим, предками, коріння, рідної домівки, традиції, карма роду;
  15. 5 Будинок - творчість, любов, самовираження, діти;
  16. 6 Будинок - здоров`я, працю, щоденна робота, робочі відносини з людьми;
  17. 7 Будинок - партнерство, шлюб, дружба, ворожнеча, ділові зв`язки, громадська робота;
  18. 8 Будинок - будинок метаморфоз і переродження, відповідає за спадок, відродження, смерть та ін .;
  19. 9 Будинок - релігія, філософія, світосприйняття, освіту, світове свідомість;
  20. 10 Будинок - професія, кар`єра, мета життя, влада, зв`язок із зовнішнім світом;
  21. 11 Будинок - групи і організації, знайомства, друзі, творчість в колективі, надії, досягнення цілей;
  22. 12 Будинок - містичні здібності, окультизм, свобода, душевний стан.

З огляду на всі ці моменти, можна самому скласти докладний гороскоп. Головне в цій справі - максимальна точність даних.

Гороскоп за допомогою таблиць ефемерид



Можна скласти гороскоп за допомогою таблиць ефемерид. Вам знадобляться таблиця Будинків, атлас світу, таблиця ефемерид, калькулятор.

  • Ефемериди - таблиці, в яких вказані взаємні розташування планет на кожен день. Це означає, що вам нічого не потрібно обчислювати самостійно, можна просто заглянути в таблицю і отримати потрібні відомості. Так, хорошими вважаються "Таблиці Розенкрейцеров" (розглянуто весь XX століття);
  • Таблиця будинків допоможе визначити куспиде Будинків і осі гороскопу (наприклад, можна скористатися таблицею Плацідуса);
  • Атлас допоможе вирахувати точне географічне розташування в момент народження;
  • Калькулятор потрібен для обчислень в таблицях ефемерид.

Також вам буде корисна наша стаття Як скласти натальную карту.

Але якщо ви не впевнені самі скласти собі гороскоп, то можна скористатися вже готовими астрологічними натальной карті, наприклад, цієї. Потрібно просто правильно ввести всі необхідні дані, натиснути на кнопку "Розрахувати", і ви отримаєте особисту детальну натальную карту.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!