» » » Як зробити так щоб був викидень?

Як зробити так щоб був викидень?

Як зробити так щоб був викидень?

У двадцять першому столітті існує безліч доступних засобів контрацепції, проте вони не дають 100% гарантії від вагітності. Трапляються і небажані вагітності, які потрібно переривати. У ситуації, коли завагітніла дівчина не бажає народжувати, краще для неї - звернутися в клініку за допомогою фахівців. Однак з різних причин дівчата вважають за краще не звертатися до медичних установ і намагаються зробити викидень в домашніх умовах народними засобами. Звичайно, ефективність цих методів сумнівна, а наслідки зазвичай дуже небезпечні для здоров`я. Проте нижче наведено п`ять відомих народних способів зробити домашній викидень.

Відвар лаврового листа

Існує думка, що зробити так щоб був викидень можна за допомогою склянки окропу і двох пачок лаврового листа. Мовляв, досить залити окропом дві пачки лаврового листа, настояти і випити вийшло зілля. А для закріплення можна і повторити процедуру. Пропонують цей метод вважають, що міститься в відварі лаврових листів фермент може спровокувати сильне скорочення матки і, отже, викидень.

За свідченнями очевидців, спосіб цей робочий наполовину: ферменти з відвару вбивали плід і викликали скорочення матки, але матка не викидала плід. Таким чином піддослідна ходила з мертвим зародком в утробі, що звичайно приводило до тяжких наслідків для здоров`я і лікарні.

гаряча ванна

Найдивовижніший спосіб зробити викидень з пропонованих народною медициною. Завагітніла дівчині пропонується лягти в ванну і поступово наповнювати її гарячою водою. Настільки гарячої, наскільки може витримати тіло - на межі терпимості. Приймати таку ванну слід до тих пір, поки матка не почне кровоточити.



Практика показує, що дівчата не чекають кровотечі матки, падають в обморок від найсильнішого теплового удару і, якщо матка таки закровоточіт, варяться в кров`яної ванні без свідомості.

йод

Принцип дії цього способу схожий з прийняттям відвару лаврового листа. Беручи всередину йод (що вкрай небезпечно для життя) дівчина отримує сильне отруєння організму цим галогеном, що провокує скорочення матки. Вагітний організм в такій стресовій ситуації розуміє шкоду, що наноситься отруєнням плоду, і вирішує позбутися від нього, щоб не проводити в життя скаліченого в утробі виродка. Так виходить викидень.



Однак розрахувати необхідну, а краще гранично допустиму для організму людини дозу йоду практично неможливо, тому прийняття всередину йоду загрожує сильним отруєнням і довічними проблемами з печінкою.

Відро окропу і стакан горілки

Поряд з гарячими ваннами метод дуже незвичайний і дивовижний. Народна медицина пропонує завагітніла дівчині, щоб спровокувати викидень, випити залпом стакан горілки і сісти голою дупою на відро з окропом.

Як цей спосіб повинен спрацювати - достеменно невідомо, але ймовірно горілка повинна викликати отруєння організму алкоголем, а пари окропу спровокувати тепловий удар. Все разом повинно привести до скорочення матки і, отже, викидня.

Постинор

З усіх запропонованих цей метод найрозумніший, оскільки відноситься до розряду медикаментозних абортів, але не є безпечним. Постинор - сильне гормональне засіб екстреної контрацепції, яке приймається протягом трьох діб з моменту статевого акту. При правильному застосуванні постинор запобігає запліднення матки, тобто не допускає вагітність, а не перериває її. Однак в останні пару років все частіше постинор стали застосовувати і на пізніх термінах вагітності для її переривання. З розрахунку що кінська доза постинора завдасть найсильніший гормональний удар по організму і спровокує викидень, жінки приймають по 7 - 8 таблеток і отримують бажаний гормональний удар, а слідом за ним і гормональний дисбаланс в організмі і найсильніший удар по яєчників, який в деяких випадках призводить до безпліддя.

Всі зазначені вище способи зробити викидень в домашніх умовах небезпечні і швидше за все призведуть до тяжких наслідків для здоров`я, якщо ви спробуєте ними скористатися. Тому якщо вам дійсно необхідно перервати вагітність - зверніться до лікаря один раз, щоб не довелося звертатися до нього потім регулярно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!