» » » Як викликати викидень?

Як викликати викидень?

Як викликати викидень?

У пориві пристрасті партнери іноді забувають про протизаплідні засоби, а така безпечність часто обертається небажаною вагітністю. У цій статті ми поговоримо про те, як викликати викидень. Не забувайте, втім, що це загрожує несприятливими наслідками, тому має сенс відкинути свої страхи і звернутися до лікаря, щоб зробити аборт.

Як можна викликати викидень народними засобами?

Існує досить багато способів позбутися плоду за допомогою народних засобів. Однак потрібно пам`ятати, що вони далеко не безпечні і можуть дати ускладнення.

Гірчиця

Спричинити викидень можна, прийнявши гарячу ванну з гірчицею. Ця процедура розширить судини органів малого таза, що і спровокує відторгнення плоду. Однак це дуже небезпечно, так як кровотеча може бути дуже сильним і зупинити його самостійно не завжди вдається. Цим способом можна переривати вагітність на пізніх термінах, так як це може закінчитися смертю жінки.

жеруха

Більш безпечним способом викликати викидень є відвар з різних трав. Найкраще зупинитися на жеруха. Трава обдається окропом, залишається на 10 хвилин, а потім пропускається через м`ясорубку. Отримана маса віджимається через марлю. Приймається в такий спосіб: 10 мл соку розлучається 20 мл води, суміш кип`ятиться кілька хвилин, після чого її потрібно пити по 10 мл тричі на день.

багно звичайне

Ця рослина також може допомогти позбутися від зародка. Для приготування відвару потрібно залити склянкою окропу 5 грам сировини і дати настоятися 3 години. Засіб приймається тричі на день перед їжею по 20 мл. Дотримуйтесь дозування, так як в великих дозах рослина отруйна.

Як викликати викидень медикаментами?



Далеко не всім можуть допомогти народні засоби, що провокують викідиш- в цьому випадку можна звернутися до медикаментів, які можуть допомогти вирішити проблему. У цьому можуть допомогти такі препарати:

  • Міфегін;
  • мифепристон;
  • Міфепрекс.

Дані препарати можна застосовувати при терміні не більше 40 днів. Важливо, що всі ці препарати повинні прийматися тільки в медичних установах під наглядом лікаря. Їх неможливо придбати в аптеке- вони направляються безпосередньо до медичних установ.

Пацієнтка залишається під наглядом протягом двох годин після прийому препарату, а через 36-48 годин повинна з`явитися на УЗД-обстеження. Також на наступний день після прийому препарату потрібно випити аналог простагландинів, який забезпечить приведення матки в тонус. Якщо виявляється, що вагітність не перервана навіть після прийому препарату, настійно рекомендується зробити аборт, так як велика ймовірність поразок плода.

Можливо, вам будуть корисні наші статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!