» » » Як зірвати вагітність?

Як зірвати вагітність?

Як зірвати вагітність?

Незахищений статевий акт часто призводить до вагітності. Але далеко не завжди вагітність є бажаною, жінці доводиться вирішувати - залишати дитину чи ні. Якщо вибір робиться на користь відмови від малюка, то виникає питання про те, як зірвати вагітність. Зробити це можна за допомогою таблеток і народних засобів. Про них буде розказано далі.

Дана стаття носить інформаційний характер і не є інструкцією до дії. Перед застосуванням народних засобів або лікарських препаратів обов`язково відвідайте лікаря. Після проведеного обстеження він підбере для вас найбільш ефективний і щадний спосіб переривання вагітності.

медикаментозний спосіб

Зірвати ранню вагітність можна за допомогою спеціальних таблеток. Вони впливають на гормональний фон жінки і призводять до звільнення матки від яйцеклітини. Після цього ймовірність того, що ви не зможете мати дітей, є невисокою, але все ж вона існує, що важливо враховувати. Використовувати такі таблетки можна в тому випадку, якщо термін вагітності не перевищує 6 тижнів. Серед найефективніших і найбільш безпечних можна виділити наступні:

  • Міфоліан;
  • Постинор;
  • мифепристон;
  • Міфегін;
  • Пенкрофтон;
  • Міфепрекс.

Зверніть увагу, що застосовувати такі таблетки не можна при позаматкової вагітності. Крім того, вони не рекомендовані тим, у кого спостерігаються хронічні захворювання нирок і серця, а також в минулому були алергічні реакції на препарати. Заборонено прийом таблеток для переривання вагітності тим, у кого є міома матки і злоякісні пухлини, незалежно від локалізації.



Також потрібно врахувати, що у таких препаратів є свої недоліки. Так, вони можуть привести до кровотечі або порушення згортання крові. Після їх прийому є ймовірність виникнення гормонального порушення і розвитку запальних процесів. Звичайно ж, ці таблетки не дають 100% гарантію переривання вагітності.

народні способи

Зірвати вагітність можна народними засобами. Вони також не забезпечують 100% результат, а застосовувати їх необхідно з особливою обережністю.

трава настурція

Зберіть свіжу траву настурція, промийте під проточною водою, а потім обдайте окропом і перейдіть через м`ясорубку. Отриману кашку викладіть на марлевий відріз, складений в декілька шарів, і вичавіть з неї сік. Його розведіть з кип`яченою водою в пропорції 1: 2. Вийшло засіб поставте на вогонь і прокип`ятіть протягом 2 хвилин. Пити його потрібно кожен день по 1 ст. ложки 3 рази на добу до тих пір, поки яйцеклітина не вийде з матки (про це буде свідчити кровотеча).

плавун сплюснутий



Візьміть висушений плавун сплюснутий і подрібніть його. Потім 1 ст. ложку сировини залийте 2 склянками води і поставте на вогонь. Необхідно, щоб суміш прокипіла протягом 5-7 хвилин. Отриманий відвар залиште на 2 години, потім процідіть і приймайте 3 рази на день по 1 ст. ложці.

тирлич трехцветковая

Візьміть коріння тирлич трехцветковой і залийте її з розрахунку 1 до 10. Потім поставте ємність з травою на парову баню і витримують протягом 15 хвилин. Залиште відвар на 2 години, а потім пийте тричі на день по 1/3 склянки.

гвоздика пишна

Візьміть чайну ложку насіння гвоздики пишною і залийте 170 мл окропу. Після цього залиште все настоюватися на 2 години. Пити отримане засіб потрібно по 2 ст. ложки 3 рази на день.

гвоздика польова

Для переривання вагітності можна також скористатися польовий гвоздикою. Візьміть її в кількості 1 ст. ложки і залийте склянкою окропу. Залиште засіб на 1 годину. Приймайте отриманий настій 3 рази на день по 1 ст. л.

Зверніть увагу, що прийом народних коштів може викликати побічні дії, а саме:

  • сильну блювоту;
  • завмирання вагітності;
  • отруєння;
  • шлункову виразку;
  • високу температуру;
  • реакції алергічного характеру;
  • порушення роботи кишечника і шлунка.

Також вам стануть у пригоді ці матеріали:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!