» » » Що робити якщо скінчив?

Що робити якщо скінчив?

У багатьох пар буває таке, що під час сексу рветься презерватив або пристрасть нахлинула так раптово, що під рукою не виявилося засобів контрацепції. Або ж чоловік просто не зміг проконтролювати себе, і сперма виявилася в жінці. У такій делікатній ситуації досить часто у партнерів виникає відчуття паніки, особливо якщо ніхто з них не готовий до народження дитини. Що робити, якщо чоловік скінчив в дівчину?

Закінчив в дівчину: що робити

У такій ситуації необхідно негайно вжити заходів. Після того, як сперма виявилася в дівчині необхідно витерти надлишки рушником або серветкою. Після цього, дівчині слід сходити в душ і ретельно вимити всі сліди сперми в піхву за допомогою сильного напору теплої води. Це допоможе лише позбутися тих сперматозоїдів, які не встигли проникнути глибоко.

Для того, щоб бути спокійною, бажано знати, ваш менструальний цикл, адже є практично безпечні дні, коли запліднення фізіологічно неможливо. Якщо все ж в голові ще пульсує думка, що робити, якщо скінчив хлопець в мене ?! Варто звернутися до медикаментозним методам, а конкретніше, до способів екстреної контрацепції. Таблеток для цієї мети існує досить багато, але не всі вони однаково корисні для жіночого організму.

Найвідоміший і поширений в Росії препарат - це постинор. Практично на всіх форумах на питання, що робити, якщо скінчив в вас, вам порадять прийняти саме постинор, але думайте самі, ці таблетки надзвичайно шкідливі для гормональної та нервової систем жінки, а в більшості країн взагалі заборонений до вільного продажу.



У постинора є кілька більш безпечних альтернатив - Ескапел, Гінепрістон, женале. Ці препарати не так сильно впливають на гормональну систему, але тим не менше, якщо ви вирішили використовувати метод екстреної контрацепції, то необхідно уважно прочитати інструкцію. Посткоїтальний спосіб контрацепції можна застосувати протягом 72 годин після статевого акту. Тому у вас буде час зважити всі плюси і мінуси. Ці препарати мають високий ступінь успішності, близько 95%, а значить, якщо ви зважилися на цей крок, то шанси завагітніти зводяться майже до нуля. У будь-якому випадку, необхідно звернутися до фахівця за консультацією.

Навіть при правильному прийомі препарату є мінімальний шанс, що відбудеться запліднення яйцеклітини, тому при затримці місячних рекомендується зробити експрес-тест на вагітність.

Якщо ви ведете регулярне статеве життя, то необхідно подбати про більш надійних способи контрацепції. Крім того, важливо, щоб ваш партнер розумів, що він скінчив в дівчину, що робити далі, думати вам необхідно разом.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!