Як схуднути за 1 день?

Як схуднути за 1 день?

У вас попереду важлива зустріч, побачення або вечірка, але улюблену сукню ледве застібатися, а знизу зрадницьки стирчать погладшав стегна. Знайома ситуація? Якщо так, то ця інформація саме для вас. Ми розповімо про те, як схуднути за 1 день і привести своє тіло в хорошу форму.

Безумовно, краще задуматися про майбутню подію завчасно, але якщо цього зробити не вийшло, вихід все одно є. За гранично короткі терміни можна позбутися від ненависних пари кілограмів. Це дозволить вам відчути себе особливо сексуальної і впевненою в собі.

Для того, щоб схуднути за добу нам знадобиться розвантажувальний день, так як для дієти цей термін замалий. Краще напередодні відмовитися від вечері і зайвої рідини. Вже на ранок ви побачите, як животик стане рівним і плоским. Пропонуємо розглянути, як схуднути за 1 день, за допомогою моно розвантаження. Це має на увазі в собі вживання єдиного продукту весь день.

рисовий день

Рис має особливість швидко виводити воду з організму, а так само звільняє його від шлаків і токсинів. Цей злак позбавить від набряклості і поліпшить колір шкіри. Способи приготування:

  1. Залийте склянку рису окропом і брешіть протягом однієї хвилини. Потім злийте воду, залийте 2 склянки нової і продовжуйте варити до готовності. Отриману кашу з`їжте за 3 прийоми протягом дня.
  2. Стакан рису замочіть з вечора в холодній воді. Вранці ретельно промийте і залийте окропом. Проваріть 15 хвилин і з`їжте за 6 прийомів їжі.

Допускається в рисовий день додати 3 чайної ложки меду або зварити кашу на сироватці.

Нюанс: ввечері напередодні рисового дня необхідно очистити кишечник клізмою.

гречка



Гречана каша - хороший джерело вітамінів, мікроелементів і мінералів. Вона має властивості очищення кишечника і поліпшення травлення. Способи приготування:

  1. Стакан гречаної крупи залийте 2 склянками води. Після того як каша закипить, закрийте кришкою і випарити воду протягом 10 хвилин. З`їжте за 5 прийомів їжі.
  2. З вечора в термосі залийте гречану крупу водою в пропорції 1 до 2. На ранок каша буде готова. Таким способом в ній збережеться найбільшу кількість корисних речовин. З`їжте за 3 прийому, можна запивати кефіром, але використовувати тільки 1% і не більше 1 літра.
  3. Якщо у вас є пароварка, приготуйте в ній окремо стакан гречки і 200 грам брокколі. Їжте їх чергуючи за 5 прийомів.

Нюанс: готувати кашу доведеться без масла, соусів, цукру і солі.

кисломолочний день

Для нього нам знадобляться 1% кефір і сир. Цей розвантажувальний день є найлегшим і переноситься організмом простіше інших.

  1. За 5 прийомів їжі з`їжте 250 грам сиру, запиваючи його 1,5 літрами кефіру.
  2. 1 літр кефіру і 400 грам сиру вживайте за 4 прийоми.

Риба з овочами

Плюс такого розвантажувального дня в низькій калорійності продуктів і їх насиченості усіма корисними мікроелементами.

  1. Зваріть 400 г риби без спецій і солі, розділіть на 4 прийоми їжі. Між ними зробіть ще 4, в кожен з яких повинен входити стебло селери і огірок. Випийте протягом дня близько 1,5 літрів води.
  2. Приготуйте салат з великої нарізки відвареної норвезької сьомги (400г), натертої моркви, помідорів чері і зелені. Салат розділіть на 4 порції.

яблука

  1. Запечіть 1,5 кг яблук і вживайте в 5 прийомів.
  2. З`їжте протягом дня до 2 кг кислих або кисло - солодких яблук і випийте 4 склянки натурального яблучного соку.

Нюанс: у разі підвищеної кислотності такий розвантажувальний день не рекомендується.

Скористайтеся перевіреними способами, як схуднути за 1 день, і відчуйте себе королевою на будь-якому заході.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!