Як дізнатися вага без ваг?

Практично кожна людина зараз намагається стежити за своєю вагою. І це не дивно, оскільки правильний вага - це запорука нашого здоров`я. але далеко не завжди є під руками ваги. Як визначити вагу без ваг?

  • Якщо пальцями лівої руки ви можете обхопити зап`ястя правої, можете бути впевненими, що ваша вага в порядку або близький до цього. Якщо зробити це важко, вам варто подумати про схуднення.
  • Вийдіть на дитячий майданчик і скористайтеся звичайною дитячою гойдалок, що складається з дошки, що лежить по середині на опорі. Станьте на один край, а на другий поставте людини, вага якого відомий. Точно таким способом свою вагу ви не визначите, але зможете дізнатися більше він або менше ваги другої людини.
  • Звичайним сантиметром виміряйте свою талію. З отриманого значення відніміть 5 см. Отримані цифри буде приблизно дорівнювати вашому вазі.
  • Для цього способу вам потрібно водойму або басейн і якась ємність - бочка або пластиковий короб досить великих розмірів. Вам необхідно в воді залізти в ємність і відзначити рівень, на який вона поринула разом з вами. Потім залийте в бочку води стільки, скільки увійде до цього уровеня. Якщо вважати, що 1 л води дорівнює 1 кг, знаючи обсяг води, не складно підрахувати вагу.

Як ви розумієте, всі методи, як дізнатися вагу без ваг не дають точного результату і годяться тільки для приблизного визначення своєї ваги. Тому, якщо ви турбуєтеся про свою вагу, вам все-таки краще придбати ваги.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!