» » » » Чим лікувати грип?

Чим лікувати грип?

Чим лікувати грип?

Як відомо, грип страшний не сам по собі, а тими ускладненнями, якими він загрожує. Грип згубно впливає на нашу імунну систему і послаблює її. Імунна система людини створена для того, щоб захищати організм від зовнішніх агресивних чинників, таких, як віруси, мікроби, різного роду випромінювання і так далі. Давайте поговоримо про те, як лікувати грип, щоб не отримати серйозних ускладнень. Отже:

Чим лікувати грип?

Кожна доросла людина розуміє, що при виявленні вірусу грипу в своєму організмі, необхідно в терміновому порядку звернутися до лікаря. Лікар вкаже правильний метод лікування і випише препарати, які необхідні вашому організму для повноцінної боротьби з вірусом. Поряд з порадами і настановами від лікаря рекомендується використовувати кошти не лікарської медицини. Вони допоможуть впоратися з хворобою швидше і ефективніше. Ось, що можна зробити:

  • У перші години захворювання необхідно виконувати ножні ванни по 15 хвилин. Для цього наповніть таз гарячою водою і розбавте в ньому порошок гірчиці.
  • Ось, що ще можна зробити при перших ознаках застуди. Якщо у вас болить голова, горло, піднялася температура, тоді необхідно випити розчин йоду. Розведіть 5 крапель йоду на 1/2 склянки води. Якщо ви промочили ноги, тоді необхідно натерти їх горілкою і надіти теплі сухі шкарпетки. Випийте гарячий чай з малиною, щільно сховайтеся і засинайте. Організм повинен пропотіти, щоб хвороба покинула тіло.
  • Чим лікувати грип? Розчиніть одну столову ложку меду в 1/2 склянки відвару шипшини. Приймайте цей напій на ніч протягом місяця. Цей спосіб профілактики допоможе запобігти зараженню вірусом грипу.
  • Приймайте напій із шипшини. Для того щоб його приготувати, знадобиться наступне. Потрібно розтовкти сухі ягоди шипшини. На один літр води прийнято використовувати п`ять столових ложок ягід. Поставте отриману суміш на вогонь і кип`ятіть 10 хвилин. Напій повинен настоятися 8-10 годин. Укутайте його і дайте настоятися. Після цього необхідно процідити напій. Починайте пити напій з ранку роблячи перерву між прийомом в 2-3 години. Пийте відвар таким чином протягом тижня. Поступово зменшуйте кількість прийомів.

Чим лікувати кишковий грип?



Дане захворювання вимагає особливої уваги вашого лікуючого лікаря. Обов`язково викличте лікаря додому, якщо ви заразилися кишковим грипом. Спеціаліст пропише вам потрібні препарати, які дозволять організму справитися з хворобою. Ось, як потрібно лікувати кишковий грип:

  • В ході захворювання організм позбавляється великої кількості води і солей. Відповідно, необхідно заповнити запас цих речовин. В даному випадку немає необхідності приймати антибіотики.
  • Багато лікарів радять пити препарат Лактофільтрум. Однак, його відпускають тільки за призначенням лікаря.
  • Багато радять приймати активоване вугілля в поєднанні з невеликою кількістю мінеральної негазованої води. Це лікування послаблює хвороба.


На жаль, не існує народних засобів боротьби з кишковим грипом, які б гарантували вам повне відновлення сил і зникнення хвороби. При появі перших симптомів грипу, як кишкового, так і звичайного, необхідно звернутися до лікаря, так як потрібно правильно лчеіть кишковий грип. Тільки фахівець зможе точно визначити діагноз і прописати лікування, яке вам необхідно. Ви можете серйозно нашкодити своєму організму, якщо зробите невірну стратегію позбавлення від захворювання. Замість тижні хвороби вдома, ви можете потрапити в лікарню. Відомі випадки, коли самолікування доводило людей до гробової дошки. Пам`ятайте, тільки лікар зможе надати вам по-справжньому дієву допомогу.

Ніколи не належите до свого здоров`я і організму легковажно. Ви - це та людина, про яку треба дбати насамперед вам же самому. Здоров`я - це ваш головний ресурс, який є гарантом успішної і довгого життя.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!