Як довше вболівати?

Як довше вболівати?

Застуда і грип - вкрай неприємні явища, що супроводжуються болем у горлі, нежить, запамороченнями, ломота в тілі та іншими симптомами. Звичайно, хворий вживає максимум зусиль, щоб одужати за кілька днів, приймаючи медикаменти і користуючись засобами народної медицини. Але є і ті, хто хотів би знати способи того, як довше вболівати. Адже ситуації бувають різні, і деколи краще відлежатися вдома, ніж здати іспит або захистити проект.

Як продовжити хвороба?

Якщо ви відчули озноб, з`явився біль в горлі, ні в якому разі не приймайте ліків. Адже вони полегшать ваш стан, більш того, є ймовірність, що назавтра від цих симптомів не залишиться і сліду. Навіщо вам це потрібно? На наступний день обов`язково сходіть до лікаря, так як вам знадобиться довідка. Звичайно ж, він пропише вам лікування, але ви можете викинути листок з його рекомендаціями в урну після виходу з кабінету.

Не варто купувати прописаних фахівцем препаратів, адже вони принесуть полегшення, і від хвороби через кілька днів нічого не залишиться. Найкраще все залишити як є, нехай організм самостійно справляється з хворобою. Є небезпечна ймовірність того, що у вас сильний імунітет, але його можна послабити. Посидьте на протязі, нехай вас продує. Ви до того ж ще й отримаєте біль у тілі, а значить, на наступному прийомі у лікаря буде виглядати не найкращим чином. У цьому випадку йому нічого не залишається зробити, як продовжити вам лікарняний.

Харчування під час хвороби

Розмірковуючи над тим, як довго хворіти, зверніть увагу на своє харчування. При застуді лікар порадить вживати більше продуктів, в яких міститься вітамін С. Ви ж повинні повністю виключити зі свого раціону. Слід забути про лимонах, апельсинах, смородині. Також вам порадять більше пити рідини. Лікар, звичайно ж, має на увазі чай з малиною, лимоном, але ви можете випити холодної газованої води, пива.

На час хвороби взагалі забудьте про гарячому. Весь тиждень можна взагалі харчуватися одним фаст-фудом. Ось тільки доведеться приготуватися до того, що горло буде дуже боліти. Не варто бігти заварювати ромашку, цим ви тільки прискорити своє одужання, а вам потрібно, щоб горло стало червоним. В цьому випадку можна купити кілька порцій морозива і з`їсти їх за один присід. Звичайно, задоволення ви отримаєте мало, але зате зможете довше вболівати.

Активність під час хвороби



При грипі та застуді людина відчуває слабкість, тому лікарі рекомендують кілька днів відлежатися в ліжку. Ви ж повинні постійно щось робити. Не варто валятися біля телевізора, зробіть що-небудь по дому. Напевно у вас накопичилося багато домашньої роботи. Так ось, з`явився привід її зробити. Швидше за все, вам буде вкрай складно виконувати домашні обов`язки, але пересильте себе.

Важливо пам`ятати, що хвороба, перенесена «на ногах», чревата різними ускладненнями. Але якщо вам все одно, сміливо нехтуйте цим попередженням, тоді ви точно будете хворіти на грип не менше двох тижнів. Якщо у вас є взуття, яка протікає, прогуляйтеся в ній по місту. Це тільки посилить перебіг хвороби, але не доводьте застуду до запалення легенів, адже з даними захворювання не можна жартувати.

У пошуках способів продовження хвороби ви напевно прочитали багато інформації, але можливо, вам буде корисна наша стаття - Як зробити горло червоним.

А якщо у вас хороший імунітет, а довідка потрібна через кілька днів, то прочитайте нашу статтю - Як захворіти швидко.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!