Як знизити пульс?

Як знизити пульс?

Пульс змінюється в залежності від віку людини, але великі відхилення від норми небезпечні для здоров`я. Якщо у вас пульс не змінювався довгий час і раптом різко підскочив, то можна спробувати знизити його в домашніх умовах.

Інструкція, як знизити пульс:

  • Випити неміцний чай з молоком. Краще зелений, він вирівнює тиск і серцебиття.
  • Виміряти тиск. Якщо він підвищений, прийміть ліки для зниження тиску, можливо, і пульс нормалізується. Таблетки можна приймати тільки в тому випадку, якщо лікар їх виписав вам і призначив схему лікування. Пам`ятайте, що різке зниження тиску може спровокувати інсульт (крововилив в мозок).
  • Прийняти легкі препарати, такі як: валосердін, валокордин, валеріана, пустирник, корвалол, можна, дотримуючись інструкції.
  • Приляжте і відпочиньте. Можливо, ритм підвищився через фізичної активності.
  • Якщо ви помітили, що часто підвищується пульс, варто зайнятися спортом.
  • Розлад серцевого ритму частіше зустрічається у повних людей. Виключіть вживання гострого, мучного, жирного і солодкого. Високий рівень в крові холестерину призводить до зміни серцевого ритму.

Підвищений пульс - сигнал, який говорить про серцево-судинних захворюваннях.

Пульс 110. Як знизити? Це можна зробити за допомогою тих же способів, описаних вище. Є й інші методи. Наприклад, можна несильно натиснути на очні яблука, зробити точковий масаж великого пальця руки і мізинця біля основи нігтів.

Якщо з пульсом серйозні проблеми, не займайтеся самолікуванням! Обов`язково зверніться до лікаря і пройдіть обстеження у кардіолога або у ендокринолога. Після цього вам пояснять, як знизити частоту пульсу, і випишуть потрібні препарати, які приведуть пульс в норму. Будьте здорові!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!