» » » » Як розбудити людину?

Як розбудити людину?



Як розбудити людину?

Це часта проблема батьків, розбудити дитину в школу. Або розбудити чоловіка / дружину на роботу. Одні підхоплюються від одного тільки погляду, інші здатні проспати атомну війну. Як розбудити людину? Що робити, як себе вести, які способи існують?

Розбудити людину: способи

  1. Ну почнемо з найпростішого. Можливо, людина прокидається роботу (навчання та ін.) Просто тому, що у нього немає будильника? Подаруйте його. Зараз продається багато оригінальних.
  2. Якщо людина спить дуже міцно, краще щоб мелодія будильника була не самою тихою і не спокійною. Це повинен бути бадьорий марш.
  3. Якщо Ви думаєте, як розбудити людину по телефону, спробуйте наступне. Запишіть на телефон людини свій голос з повідомленням, що пора вставати. Можна придумати що-небудь веселе. Наприклад, розповідайте анекдоти або задавайте питання, багато питань. За ідеєю, це повинно запустити розумовий процес і мозок буде прокидатися. Тільки не треба питати про ядерні реактори, це тільки приспить. Нехай це будуть прості питання, на які людина здатна відповісти. Наприклад, скільки час, в чому ти підеш на роботу, де Ваш кіт або собака (навіть, якщо їх у Вас немає). До речі, так можна будити не тільки по телефону. 
  4. Щоб розбудити людину, можна відкинути з нього ковдру. Особливо ефективно, коли вдома холодно. Можна подути холодним повітрям фена.
  5. Прикладіть до очей сплячої людини що-небудь холодне. Наприклад, охолоджені ватяні диски, або два помідори з холодильника. Тільки не треба тягти м`ясо з морозилки, прилипне і зашкодить повіки. Людину Ви розбудіть, але що буде після? Завжди думайте про наслідки Вашого способу будити людину. 
  6. Іноді сидиш в гостях після бурхливого (розуміємо, про що йдеться) дня народження (або іншого свята), а він (вона) заснув. Тоді думаємо, як розбудити п`яного людини. Потріть вуха сплячого, щоки. Тільки не хлопайте сильно, це все ж не приємно. Кровообіг в області голови має підбадьорити людини. Якщо потрібні радикальні заходи - обдайте обличчя людини холодної водою-можна пульверизатором, можна набрати води в рот і виприснуть в обличчя. Ще один спосіб розбудити п`яного людини - дати понюхати нашатирний спирт, а після будь-яких реакцій - змусити випити його стакан холодної води.
  7. Щоб розбудити людину, можна дати йому випити підбадьорливого лимонного соку (сік половини лимона на склянку води). Це, до речі, буде і корисно (при відсутності алергії та інших протипоказань).


Увага, тільки СЬОГОДНІ!