Як зробити підгузник?

Як зробити підгузник?
Як зробити підгузник?

Як показує практика, дитині досить від п`ятнадцяти до двадцяти підгузників, які можуть повторно використовуватися. Для виготовлення саморобних підгузників знадобиться марля або пелюшка. Підготуйте квадрати 90 на 90 см або прямокутники 90 на 180 см. Обов`язково виперіть тканину, навіть нову. Для малюків, які зовсім недавно народилися або прожили вже кілька місяців, підходить кілька варіантів складання підгузника.

Підгузник у вигляді прямокутника

Марлю складіть в кілька разів. Повинен вийти прямокутник, один довгий кінець якого, потрібно підвернути. Варто врахувати, що складений кінець у хлопчиків буде знаходитися спереду, а у дівчаток? з боку спинки. Другий кінець НЕ підвертається, пропустіть його між ніжками у дитини. От і все. Це перша порада, як зробити підгузник з марлі самостійно.

Підгузник-косинка

Як зробити підгузник таким способом? Використовуйте бавовняну тканину, пелюшку або марлю 90х180 см. Візьміть, наприклад, пелюшку і складіть її навпіл, а після - навскоси. Вийде косинка. На серединку косинки покладіть дитину. Між його ніжками пропустіть нижній кінець підгузника. Решта (бічні) кінці накиньте на животик, щоб вони лягли один на одного. Чи не зав`язуйте їх, щоб вони не заподіяли дискомфорт малюкові. Це і є простий спосіб того, як зробити підгузник з пелюшки. Можете чергувати дані способи, якщо дитині ще немає чотирьох місяців.

Підгузник для дітей в 4-5 місяців



Складіть тканинний підгузник 90х180 см. Вийде прямокутник 90х45 см. Тепер потрібно прокласти його між дитячими ніжками. Цей підгузник дозволяє дитині вільно перевертатися на животик. Поговоримо також про те, як кріпити багаторазові підгузки на крихті. Якщо дитина дуже активний, то кріплення підгузника має бути особливо надійним. Не потрібно фіксувати виріб за допомогою гумки: вона може викликати роздратування або здавити животик. Просто надіньте поверх підгузника боді, штанці або шортики на лямках.

Відео, як зробити підгузник, ви знайдете в інтернеті. Подібних роликів багато. Таке наочне приладдя, звичайно, спростить завдання по виготовленню підгузника з марлі або пелюшки своїми руками. До слова, можна використовувати в якості основи для підгузника звичайний памперс з магазину, тільки без «нутрощів». Як бачите, існує альтернатива підгузків з магазину. Прибережіть покупне задоволення для прогулянок на вулиці і походу в гості, а також для відвідування лікаря.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!