Які підгузники краще?

Які підгузники краще?

У наш час така величезна кількість марок виробників одноразових підгузників, що молодій мамі доводиться думати - які підгузники краще? Більшість виробників представляють на ринку свою продукцію в трьох цінових і, відповідно, якісних сегментах: преміум, класичні, звичайні, для новонароджених.

вибираємо підгузники

Преміум-сегмент підгузників

Їх відрізняє висока ціна і найвища якість - вони краще за інших вбирають і утримують вологу і рідкий стілець без нанесення шкоди чутливій шкірі малюка (почервоніння, попрілості, почервоніння). Наприклад: преміум-підгузники представлені у таких марок, як Pampers (Pampers Premium Care), Libero (Liberо Babysoft), Huggies (Huggies Ultra Comfort). Крім європейських марок завоювали російський ринок японські підгузники: Merries, GOON, Moony. За ціною японські підгузники набагато дорожче за європейські аналоги, але пропоноване якість того варто.

  • Pampers Premium Care - ці підгузники відрізняються тим, що вони самі легкі за вагою, і мають сіточку, яка пропускає рідкий стілець і утримує його всередині без контакту зі шкірою дитини.
  • Підгузки Liberо Babysoft мають більше переваг для новонароджених - спеціальний виріз для пупка, внутрішні кишеньки і бар`єри, які додатково захищають від можливих підтікань вологи.
  • Huggies Ultra Comfort - ці підгузники простіше за структурою, але перевагою є ціна. Цей вид підгузників має манжетікі і розподілений по всьому підгузнику абсорбент.

Які японські підгузники краще - Merries, GOON, Moony? Кожен з цих підгузників високої якості - відрізняються між собою лише незначними деталями:

  • У підгузників Merries на зовнішній стороні розташовані індикатори, які фарбуються в синій колір при контакті з сечею дитини.
  • Підгузки GOON відрізняються від інших наявністю матеріалу, який після наповнення підгузника блокує неприємний запах.
  • Moony відрізняються вирізом для пупка і спеціальної анатомічної формою, яка орієнтована на новонароджених.

Які підгузники краще для новонароджених? Підгузки преміум-класу оптимально підходять для новонароджених малюків. При виборі підгузника слід звертати увагу на маркування, зазначену на упаковці. Newborn або «0» - ці позначення вказують на те, що підгузники розраховані на новонароджених.

класичні підгузники



Вони більше підійдуть для малюків постарше - від півроку. У міру того, як малюк росте, виникає потреба в більшому русі і активності - це відбивається на структурі підгузника. Особливим попитом користуються такі марки: Pampers Active Baby, Libero Everyday, Haggies Classic.

  • Pampers Active Baby - ці підгузники можна використовувати на ніч, так як в них передбачені екстра вбираючі зони, які забезпечують утримання вологи до 12 годин.
  • Підгузки Libero Everyday містять 100% екстракт ромашки і бар`єрчики, які запобігають можливе підтікання сечі.
  • Haggies Classic наділені м`яким тягнеться пояском, який допомагає безперешкодно рухатися малюкові.

При порівнянні цих трьох марок класичних підгузників варто відзначити, що у Pampers Active Baby накопичена сеча перетворюється в м`який гель, а у Libero Everyday і Haggies Classic зібрана рідина стає жорстким грудкою, який заважає малюкові в сидячому положенні.

звичайні підгузники



Вони прийнятним за ціною, але значно програють за якістю підгузків преміум і класик. наприклад:

  • Pampers SleepPlay володіють різким запахом ромашки, що може викликати алергічну реакцію у малюка.
  • Підгузки Bella Baby Happy мають незручні застібки і великий обсяг. - Підгузки «Мапаня» можуть попастися з неякісним виконанням - МАНЖЕТА прорізані, відсутність гумок.
  • Ще один російський примірник «Я найулюбленіша малятко» - підгузник, який приречений на протікання через недосконалість внутрішнього шару.

Багаторазовий підгузник

Це альтернатива дешевим одноразовим підгузків.

  • Одним з популярних в Росії є «непромокашкі». Сам підгузник виготовлений з 100% бавовни, а всередині у нього знаходиться кишеню для вкладиша, який вбирає вологу. Вкладиші бувають одноразового і багаторазового використання. Багаторазові вкладиші можна прати в машинці-автомат.
  • Інший багаторазовий підгузник Multi Diapers трохи дорожче, але має перевагу - зовнішній матеріал містить мембрану, яка запобігає утворенню парникового ефекту і, відповідно, допомагає уникати попрілостей.
  • Підгузник багаторазового використання Mum`s Era продається в комплекті з двома вбираючими вкладишами.

Найкращі підгузники - преміум-класу і від японських виробників. Виграти в ціні і якості можна комбінуванням одноразових преміум-підгузників (наприклад, для прогулянки) і підгузників багаторазового використання.

Вибираємо крем під підгузник

Крім використання самого підгузника слід подбати про шкіру за допомогою крему під підгузник. Крем під підгузник - який краще? Крему під підгузник крім поділу на виробників поділяють на: профілактичні, крему з лікуючим дією, зволожуючі.

  • Як профілактичний крему найкраще зарекомендував себе Судокрем. На поверхні шкіри немовляти він утворює тонку плівку, і ціна його невисока.
  • Для зволоження шкіри і запобігання попрілостей і почервоніння краще використовувати крем під підгузник марки Bubchen. Під час використання крему не з`являється попрілість, і сам крем не скручується, як у багатьох російських виробників.
  • Крему Jonson`s Baby і Sanosan скручуються і збираються в складках в процесі використання - це дія може призвести до утворення роздратування на шкірі.
  • Mustela Stelactiv і Bepanthen - ці крему використовують для лікування вже з`явилися подразнень і почервоніння шкіри.

Які підгузники і крем під підгузник краще вибере сама мама, а запропонована стаття їй в цьому допоможе.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!