Як одягати памперс?

Як одягати памперс?
Як одягати памперс?

У сучасному світі є багато винаходів, про яких ще років 30-40 назад і не мріяли. Але ж ці речі дозволяють сильно спростити життя людей. Наприклад, з появою в кожній квартирі пральних машин-автоматів жінки перестали гнути спини, смужка у ванній підковдри і простирадла, з винаходом мікрохвильовки можна не бруднити тисячу каструль для розігріву їжі, а вже про стільникові телефони і комп`ютери і говорити не доводиться. Одним з таких винаходів є і памперси. Так, покупку їх не завжди дешева, але плюсів від їх використання величезна кількість. Звичайно, дитина підросте їх треба надягати, що говориться, без фанатизму, не цілодобово. А ось малюк буде в них спокійно спати вночі, не турбуючи маму, може погуляти подовше, може з мамою сходити в магазин, в поліклініку, в гості, не побоюючись застуди через мокрих штанців. Видів і моделей памперсів багато, але технологія їх використання одна. Тому всі матусі повинні знати, як одягнути памперс на малюка правильно.

Підготовчий етап

Перш ніж почати вивчати, як правильно одягати памперс, треба точно підібрати його. У цьому процесі треба враховувати вік і вагу дитини. Можна заміряти окружність талії. На упаковці памперсів завжди написані його основні характеристики, тому читайте уважно, не помилитеся. Дитина буде рости, памперси треба буде міняти на великі за розміром. Після того, як памперси доставлені додому, приступайте до примірці. Дитина повинна бути чистим і сухим, подбайте про це. Поверхня, на якій буде лежати дитина, повинна бути теплою, приємною на дотик. Якщо дитині буде холодно і некомфортно, то він буде вередувати кожен раз, коли ви будете міняти йому памперс.

надягаємо памперс



Приготуйте памперс, розкрийте його. Все резиночки і липучки треба розправити. Дитину треба покласти на спинку, на теплу м`яку горизонтальну поверхню. Візьміть однією рукою обидві ніжки малюка за ступні. Підніміть малюка, підкладіть під нього підгузник. Опустіть дитину по поверхню. Протягніть передню частину підгузника між ніжками малюка. Тепер потрібно розправити на животику дитини передню частину підгузника, щоб не було складочок і заломів. Якщо малюк зовсім маленький і пупкова ранка ще не зажила, то треба відігнути частина підгузника так, щоб він не стикався з пупком. Тепер прикріпіть липучки задньої частини підгузника спереду. Сильно туго фіксувати їх не слід, але і послаблювати зовсім не треба, інакше підгузник спаде. Посмикайте липучки, перевірте надійність прилягання підгузника. Все, малюк до розваг готовий!

Памперси для хлопчиків



У багатьох молодих матусь виникає питання, як одягати памперс хлопчикові. Виявляється, турботливі бабусі можуть підказати їм таку тему для обговорення, піклуючись про чоловічу здоров`я новонароджених онуків. Лікарі прийшли до однозначної думки, що сучасні памперси не можуть жодним чином пошкодити немовляті чоловічої статі. І не треба укладати його геніталії спеціальним чином при надяганні памперса. Головне, підібрати правильно памперс за вагою та розміром дитини. Якщо ця умова дотримана, то нічого не притулиться і не сопреет.

Памперс для хворого

У цьому випадку все вже не так райдужно. Хворий, коли не може сам ходити в туалет, повинен зуміти зробити це в підгузник. Психологічно це дуже важко зробити дорослій людині. Якщо іншого виходу немає, то треба пояснити йому, що це краще, ніж робити це на простирадло, матрац, ліжко. Тому три рази в день ви будете міняти йому підгузник, цим він сильно спростить клопоти рідних по догляду за ним. Але спочатку підготуйтеся, прочитайте, як одягнути памперс лежачому хворому.

Потім ви йдете в аптеку і купуєте памперси за розміром хворого. Потім вдома виймаєте один, розкриваєте його, розправляє і приступаєте до процесу. Для початку треба перевернути хворого на бік. Кладемо поруч з ним ззаду розправлені підгузник і перевертаємо хворого на спину, щоб він лежав на підгузку. Передню частину підгузника протягуємо між ногами і витягуємо вперед, на живіт. Тепер краю задньої частини підгузника підтягуємо вперед і закріплюємо липучки. Якщо ви використовуєте багаторазові липучки, то уважно вивчіть інструкцію, дізнайтеся, як одягнути дорослому памперс з кріпленням такого виду. Багаторазових може не виявитися під рукою, вони можуть впасти, забруднитися при зміні. А одноразові нікуди дітися не можуть.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!