Як міняти підгузник?

Як міняти підгузник?

В наш час життя молодим матусям значно полегшують нові технології. У число нововведень, входить і підгузник. Існує безліч різних фірм-виробників, які займаються випуском і реалізацією підгузників. Таким чином, кожна жінка може вибрати ту фірму, продукція якої підходить саме її дитині. Давайте розберемо в цій статті, як міняти підгузник.

Багато матусі, звичайно ж, чули рада про те, що підгузник слід міняти після кожного годування. Так, ось проблема в тому, що є діти, яких годують на вимогу, і потреба може виникати кожні тридцять хвилин. У мами просто не вистачить ні сил, ні матеріальних можливостей на забезпечення чистоти і сухості.

Як міняти памперси

В першу чергу слід уточнити, що всі дітки різні і справляють свої потреби вони теж по-різному. Є багато факторів, які впливають на строкову зміну підгузника:

  • обсяг вживаної, дитиною, рідини,
  • частота стільця,
  • температура в приміщенні,
  • стан шкірних покривів.


Розглядаючи питання про те, як поміняти памперс, слід обов`язково уточнити, що є кілька правил, згідно з якими слід негайно робити заміну.

  • Перше, і найголовніше правило говорить, що підгузники потрібно міняти після того, як дитина сходить по великій нужді. В іншому випадку, можна заробити роздратування на шкірі, так як при контакті калу з сечею утворюються речовини, які здатні викликати роздратування. Такого контакту краще не допускати.
  • Заміну підгузників потрібно здійснювати відповідно до ситуації. Наприклад, після прогулянки, походу в поліклініку, після нічного сну і т. Д.
  • Якщо під час перевірки стану памперса ви виявили, що шкіра дитини волога, то потрібно терміново міняти підгузник.

Слід знати, що перед зміною памперса потрібно обов`язково переконатися, що на вашому пеленальном столику є клейонка, застелена байкової пелюшкою.

  1. Дитину укладаємо на столик і фіксуємо липучки так, щоб памперс чи не здавлює тіло малюка.
  2. Після того, як памперс успішно знято, ви можете його акуратно скласти і викинути у відро для сміття.
  3. Після виконаних маніпуляцій слід приводити в порядок малюка. Ви можете помити дитину теплою водою з-під крана. При підмиванні дівчаток слід використовувати методику миття від животика до попі, а якщо хлопчика, то особливу увагу потрібно приділити стану первинних статевих ознак і зоні між ніжками, там, де зазвичай у дітей складочки шкіри.
  4. Можна, також набрати води в миску і привести дитину в порядок за допомогою мила і марлевих серветок. Деякі мами використовують для цих цілей спеціальні вологі серветки.
  5. Якщо ж ваша крихітка просто пописав і шкіра суха і чиста, то здійснювати обмивання не обов`язково, можна просто замінити памперс новим.
  6. Якщо після зміни підгузника пройшло мало часу, а ви помітили, що він підтікає, то велика ймовірність того, що він вашій дитині малий. Можна так само розглянути варіант того, що при зміні памперса мама не надала особливого значення положенню статевого члена. Його потрібно укладати таким чином, щоб напрямок було до ніжок, тоді струмінь буде потрапляти на місце, де є сорбент.
  7. Якщо ж матуся зіткнулася з тим, що памперс протікає по боках, то тут все просто. Потрібно більш ретельно розправляти складочки на гумках при переодяганні.

Тепер ви знаєте, як поміняти підгузник. Пам`ятайте, про те, що шкіра під памперсом, повинна бути сухою. Для цього після миття використовують присипку або крем, під підгузник. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!