» » » Як відзначити 30 років?

Як відзначити 30 років?

Як відзначити 30 років?

Тридцятиріччя - вік, коли людина вже увійшов в пору зрілості, але ще не попрощався з молодими роками. Даний ювілей особливо важливий, тому і відзначити його покладається з усією пишнотою, щоб після святкування залишилися приємні враження і добрі спогади. Пропонуємо кілька ідей того, як відзначити 30 років.

Як відзначити ювілей 30 років

Вечірка в стилі 30

Так як ювіляру виповнюється тридцять років, дана цифра дуже символічна. Це означає, що є сенс частіше застосовувати її під час святкування. Нехай в кімнаті буде тридцять барвистих повітряних куль, на столах тридцять смачних страв, а на стінах - 30 мерехтливих свічок в свічниках. Символіка предметів показує, що людина вступає в новий період життя, який буде яскравим, як повітряні кульки, багатим, як страви на столі, і вишуканим, як свічки в свічниках. Можна організувати 30 конкурсів з 30-ю призами, і кожному учаснику вечірки подарувати футболку або кепку з написом «I am 30 today!» ( «Мені сьогодні виповнилося 30 років!»). Зрозуміло, не обійтися і без жартівливих номерів, які створять гостям святковий настрій. Це можуть бути конкурси з виконанням серенади з заклеєним скотчем ротом, забавні кулінарні конкурси та жартівливі «силові» заходи.

Подібні вечірки проводяться в ресторанах, але для невеликої компанії цілком піде і затишне кафе, де кожен почуватиметься частиною веселого свята. Таким чином, питання про те, де відзначити 30 років, вже вирішене.

Вечірка-ностальгія



Кожен, хто досяг 30-річного віку, неодмінно має за спиною багаж спогадів. Так чому б не додати святу ліричності і не дістати з пам`яті щасливі моменти, що відбулися в житті ювіляра за минулі роки. Для цього варто підготувати спеціальні колажі, де на фотографіях буде відображений іменинник в найрадісніші епізоди свого життя: під час поїздок на море, з друзями на шашликах, в момент отримання диплома або водійських прав і т. Д. Подорож в минуле - відмінна можливість привітати ювіляра з його святом і ще раз пережити зворушливі моменти, що відбулися в його житті.

Крім цього можна згадати популярні в той час музичні твори і фільми, які подобалися ювіляру, і пограти в вікторини з серії «Вгадай, хто співає цю пісню» або «Що за фільм?». Для цих ігор відмінною підмогою стане комп`ютер і великий настінний екран, куди будуть проектуватися зображення і звуки. Чудово, якщо в залі буде також караоке - техніка, яка дозволить виконувати пісні минулих років.



Де переважно проводити таку вечірку? Це можливо зробити як вдома, так і в великому банкетному залі, де всі друзі будуть раді привітати ювіляра. У такій затишній атмосфері можна сміливо відзначити день народження 30 років.

Про те, який краще подарунок піднести на тридцятиріччя, ви дізнаєтеся у статті Що подарувати на 30 років.

Тематична вечірка-карнавал

Для ювіляра, який відрізняється артистизмом і фантазією, прекрасним подарунком може стати вечірка з карнавальними костюмами. Проводити такий масштабний захід найкраще в місткому ресторані. Для реалізації задумки можна використовувати фільм, який був особливо популярний в минулому і подобався ювіляру, і на його основі зробити цілий свято. Наприклад, це може бути науково-популярний фільм типу «Термінатора», і гості облачатся в химерні костюми роботів, а герой вечірки - ювіляр - втілиться в Джона Коннора, або весела комедія в стилі «Іван Васильович змінює професію», яка дозволить гостям відчути себе героями популярного фільму. Атмосфера повинна обов`язково відповідати тематиці, тому приміщення, де буде відбуватися святкування, має нагадувати кадри з обраного фільму. Буде чудово, якщо хтось візьме на себе роль ведучого вечірки. В цьому випадку у гостей і ювіляра з`явиться можливість взяти участь у веселих конкурсах, які пов`язані з тематикою фільму, вікторинах з серії: «Кому належать ці слова» або «Чи продовжите репліку героя», а також самостійно обіграти деякі епізоди з кінострічки, які особливо подобаються і гостям, і імениннику.

Як би ви не планували відзначити своє свято, пам`ятайте, що важливо не дотримання чітких правил вечірки і не сліпе слідування традиціям, а створення веселою і по-домашньому теплою атмосфери, яка надовго залишить у пам`яті всіх присутніх найрадісніші і світлі моменти.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!