» » » Що подарувати доньці на 10 років?

Що подарувати доньці на 10 років?

Що подарувати доньці на 10 років?

Хочете порадувати улюблену дівчинку подарунком, який напевно припаде їй до душі? Вибір подарунка дитині завжди непростий: зрозуміти, що цікаво ебёнку не так просто, та й інтереси у дітей змінюються дуже часто.

Нижче ми запропонуємо кілька хороших ідей, і вам залишиться лише вибрати найкращий для вашої дитини варіант.

Ідеї подарунків на 10 років

Якщо ваша дитина обожнює природу і тварин, то думаючи про те, що подарувати доньці на 10 років, ви можете вибрати одну з наступних ідей.

аквафермах

Вона являє собою невеликий акваріум з кришкою. Там ви зможете вирощувати прості рослини начебто базиліка, петрушки та іншу зелень, яка потребує грунту. Вода для них буде надходити прямо з акваріума. Вам залишиться лише купити і запустити в воду невелику рибку - всі турботи ж по догляду за крихітним вихованцем і вирощуванню «грядки» візьме на себе дочка.

Електронна метелик

Виріб являє собою скляну банку з кришкою, всередину якої поміщена електронна метелик, яка в темряві буде інтенсивно переливатися яскравими вогнями. Варто лише струсити ємність, і метелик починає літати, сідає на стінки банки. Поблизу, звичайно, можна розглянути тонку волосінь, на якій тримається «комаха», та інші технічні подробиці, але здалеку виглядає цілком реалістично.

Вихованець



Якщо ви не готові вручити доньці кота або собаку, то завжди можна вибрати одного меншого розміру, наприклад, хом`ячка, папуги, шиншилу, черепашку, Ахатин (велику равлика). Сподобається будь-якій дівчинці і кролик, але догляд за ним досить складний, а самі тварини дуже сприйнятливі до хвороб, стресів.

"Чарівний" планшет для малювання

З ним буде неймовірно просто перемальовувати будь-яку картинку. Потрібно лише помістити малюнок на одну з поверхонь і за допомогою другої поверхні, що створює проекцію зображення на аркуш паперу, скопіювати картинку.

Проектор зоряного неба

У магазинах можна знайти велику різноманітність моделей, які дозволять, не виходячи з кімнати, милуватися красою зірок. Крім того, такий прилад можна використовувати як нічник для дитячої. Якщо кошти дозволяють, можна придбати і справжній телескоп.

Також стане в нагоді набір для святкування Дня народження в веселій компанії. Покладіть в барвисту коробку детальний сценарій заходу, солодощі і яскравий ошатний реквізит для конкурсів.

Також читайте нашу статтю Як привітати дочку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!