» » » Що подарувати підлітку?

Що подарувати підлітку?

Що подарувати підлітку?

Догодити людині, яка перебуває в скрутному віці, - складне завдання. Найчастіше підлітки і самі не знають, чого хочуть. Іноді вони прагнуть до індивідуальності, а часом вважають справжньою трагедією, якщо їх смартфон не такий дорогий, як у однолітків. Крім того, інтереси підлітка змінюються дуже швидко, і це теж зменшує ймовірність потрапити в ціль, вибираючи подарунок. Але, все-таки, давайте спробуємо розібратися з тим, що подарувати підлітку і ощасливити його.

Гаджети

Якщо ви не обмежені в засобах, то можна придбати якусь сучасний пристрій. Молоді люди просто обожнюють технічні новинки, а з урахуванням того, що випускаються ці самі новинки сьогодні мало не кожен день, - проблем з нестачею вибору не виникне. Навіть якщо відмінний смартфон і планшет у підлітка вже є, можна подарувати електронну книгу, плеєр, круті навушники і т.п.

Аксесуари до гаджетам

Ще один безпрограшний варіант, скориставшись яким, навіть витрачатися сильно не доведеться, - аксесуари до гаджетам: чохли, захисні плівки, декоративні заглушки для аудіо-роз`єму і т.д. Також до аксесуарів можна віднести подарунковий сертифікат в магазини додатків App Store або Google Play.

Книга - найкращий подарунок

У суспільстві побутує стереотип, що підлітки не люблять читати, проте останнім часом читання, на щастя, входить в моду. Проте, вгадати, яка книга сподобається підлітку, складно. Напевно, класика в даному випадку - не найкращий варіант, вибирати варто з популярної літератури - Гаррі Поттер, Володар Кілець, Хоббіт і т.п. Крім того, можна просто вибрати сучасний хороший роман. Як визначити, який з сучасних романів хороший? Вивчіть, наприклад, список лауреатів Пулітцерівської премії останніх років. У 2014 році премія ця дісталася книзі "Щиголь" Донни Тарт, що розповідає про підлітка, який втратив матір, і неймовірному вирі подій, захоплюючому його після цієї трагедії. Теми, які поставлені в даній книзі, будуть дуже близькі підростаючому поколінню.

Трохи особистого простору



Підліток любить демонструвати свою незалежність, а тому подарунки, які натякають на його самостійність, виявляться йому до вподоби. Такими можуть стати квитки в кіно, на концерт або яке-небудь спортивний захід. Відмінними подарунками також стануть сертифікати на гру в пейнтбол або лазертег.

самоосвіта

Самоосвіта сьогодні, як і читання, в моді, тільки в цій області досить складно вгадати. Що захопить вашої підлітка - мовні курси, уроки гри на гітарі, майстер-класи з Photoshop або танців? Якщо знаєте відповідь на це питання, вам пощастило.

індивідуальний стиль



Незважаючи на те, що підлітки в тій чи іншій мірі копіюють звички і манери своїх однолітків, вони все ж хочуть бути індивідуальностями. І юнак, і дівчина завжди будуть раді поповнити свій гардероб. Звичайно, самостійно вибирати нову футболку або светр для підлітка ми не радимо, однак сертифікат в молодіжний магазин стане відмінним подарунком.

Дівчатам також можна подарувати сертифікат в магазин білизни, аксесуарів, а також парфумерії та косметики.

Зі спортом по життю

Важкий підлітковий вік - якраз той час, коли майже всі юнаки вважають себе недостатньо м`язистими, а дівчата - дуже товстими. Так що, сертифікат у фітнес-клуб - прекрасний подарунок, який зупинить страждання і тих, і інших. Однак бажано, щоб сертифікат включав послуги тренера. Підліткам, які толком не знають, як працюють тренажери і яке навантаження для них правильна, просто необхідний кваліфікований помічник.

Полюби себе

На жаль, мало не кожен перший підліток страждає комплексом неповноцінності, вважаючи своїх однолітків більш красивими і цікавими, ніж він сам. Прекрасна можливість потішити його самолюбство - професійна фотосесія. Взагалі такий подарунок більше підійде дівчатам, однак і багато хлопців теж від такого презенту не відмовляться.

Разом з друзями

Пошук друзів, мабуть, одна з найголовніших життєвих цілей підлітків. Молоді юнаки та дівчата вважають себе успішними, якщо навколо них повно знайомих і приятелів, а тому підлітку сподобається подарунок, який передбачає спільне проведення часу з друзями, і таким може стати, наприклад, настільна гра. Тільки вибирайте гри пошумнее і веселіше.

Більше ідей для подарунків шукайте в статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!