» » » Що дарують жінкам?

Що дарують жінкам?

Що дарують жінкам?
Що дарують жінкам?

У кожної жінки свої переваги, тому досить важко вгадати з вибором подарунка. Доведеться перебрати безліч варіантів, і не факт, що вона буде задоволена, а не ображена. Нижче будуть дані поради про те, що дарують жінкам.

Що можна подарувати жінці?

Вибираючи подарунок представниці прекрасної статі, потрібно врахувати кілька факторів - привід, вік, відносини, ситуація та інше. В цьому випадку вона буде задоволена, і ви досягнете своєї мети.

Вибираємо подарунок до знаменної дати

Коли вам потрібно знайти подарунок до знаменної дати, слід потурбуватися цим за кілька тижнів. В цьому випадку вдасться відшукати саме те, що сподобається жінці. Так, якщо це день народження дружини, то можна піднести їй ювелірну прикрасу з гравіюванням. Відмінним варіантом буде сертифікат на отримання косметичних процедур або придбання будь-яких речей. Також можна піднести путівку на двох в екзотичну країну.

Якщо подарунок потрібно вибрати сослуживице, то варто звернути увагу на бізнес аксесуари:

  • дорогу ручку;
  • оригінальний щоденник;
  • шкіряна ключниця;
  • підставка для записок від Сваровські.

Також можна піднести сослуживице на ювілей різні аксесуари. наприклад,

  • шовкова хустина;
  • брошка;
  • шкатулку для коштовностей;
  • книгу;
  • картину;
  • інкрустовані атомайзери для духів.

Ще кілька порад про подарунки сослуживице, можна почерпнути з нашої статті - Що подарувати колезі.



Для близьких жінок - матері, сестри, кузини - можна вибрати що-небудь з побутової техніки, підійдуть і косметичні набори, аромати. Крім цього, можна досить легко дізнатися, що б родичці хотілося отримати в подарунок, через рідних і знайомих. В цьому випадку ви не прогадаєте і доставите іменинниці величезну радість своїм даром. Непоганим варіантом буде оплатити матері або сестри банкет в ресторані. Свято вдасться на славу, якщо по його завершенню гості побачать розкішний феєрверк.

Ідеї оригінальних подарунків

Якщо ви хочете подарувати жінці щось оригінальне, що запам`ятовується, слід розглянути варіант стрибка з парашутом. Емоції дамі будуть забезпечені. Також можна назвати її ім`ям зірку, від вас буде потрібно тільки звернутися в спеціалізовану компанію і зареєструвати світило. Після цього вам дадуть підтверджує сертифікат і фото зірки. Всі ці документи ви можете вручити жінці, яка напевно буде просто без розуму від щастя від такого жесту.

Спробуйте здійснити мрію дами. Можливо, вона давно хоче навчитися водити автомобіль, але з якихось причин відкладає це. Так оплатіть їй курси з відкритою датою. Такий подарунок буде тільки в радість, і у відповідь ви почуєте слова подарунокщирої вдячності.



Якщо дівчина любить романтику, то можна подарувати їй красивий феєрверк. Потрібно тільки зв`язатися з агентством, що надає подібні послуги, і обговорити всі деталі.

Практично всі жінки люблять тварин, тому ви можете сміливо дарувати їм милих пухнастиків. Дізнайтеся тільки заздалегідь, що у пані немає алергії, наприклад, на котячу шерсть.

Напишіть поему, вірш, пісню. Такі подарунки дуже цінують жінки, адже вони говорять, що людина думає про те, кому все це присвячено. Більш того, представниця прекрасної статі відчує себе музою, що їй дуже підлестить.

Подарунки без приводу

Пам`ятайте, що всі жінки люблять увагу, тому слід приділяти їм свого часу, тоді у вас будуть довірчі відносини. Можна без приводу подарувати дамі букет подаруноккольорів, вона буде дуже задоволена вашою турботою. Більше інформації про це ви знайдете в нашій статті - Які квіти подарувати дівчині.

Не забувайте, що жінки просто обожнюють солодке. Адже навіть невелика коробка цукерок підніме настрій, і сірі будні заграють фарбами. Будь-яка представниця прекрасної статі підтримує свою красу, тому відмінним подарунком стане абонемент в солярій, сертифікат на курс масажу. Зводить улюблену серед тижня в кафе, кіно, театр. Вона буде просто щаслива, що ви проводите в ній стільки часу. Ваші сюрпризи зроблять відносини міцніше і доверительнее.

Що не рекомендується дарувати жінкам?

Деякі подарунки можуть образити дам, тому їх краще виключити. У цей список, як не дивно, входять косметичні засоби. Безсумнівно, будь-яка жінка зрадіє дорогим духам і декоративної косметики, але буде в люті, якщо їй піднесуть набір косметичних засобів від целюліту або крем від зморшок. Адже це буде говорити про те, що оточуючі вважають її старої і товстої. В результаті жінка буде ображена таким подарунком, і ви впадете в немилість.

Багатьом представницям прекрасної статі не подобається, коли їм дарують побутові предмети, особливо якщо такий дар підносить їх коханий. Адже в цьому випадку подарунокподарунок не для неї, а для будинку. З цієї причини слід зупинитися на іншому варіанті. Не варто малознайомим дама дарувати нижню білизну, вас можуть неправильно зрозуміти або записати в збоченці. Крім того, не варто навіть розглядати іграшки з секс шопу. Ви тільки образити таким подарунком жінку, особливо якщо вона розпакує його при знайомих і родичів.

Багато жінок люблять м`які іграшки, ось тільки вони не повинні бути надто велика. Адже їм важко знайти місце в будинку, так і з часом на них буде накопичуватися пил. Краще зупинитися на невеликих ведмедиків, які можна легко поставити в сервант або шафа.

Дізнайтеся, що можна дарувати жінкам різного віку, з наших статей - Що подарувати дівчині на 18 років і Що подарувати жінці на 50 років.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!