» » » Як відключити підсвічування?

Як відключити підсвічування?

Як відключити підсвічування?

В основному всі технічні пристрої, які ми застосовуємо в побуті, мають підсвічування. Іноді в ній немає потреби, і ми хочемо її відключити. Наприклад, така підсвічування існує практично у всіх веб-камерах, завдяки якій поліпшується ступінь освітлення деякої області навколо неї. Розглянемо, як відключити підсвічування на веб-камері.

Відключення підсвічування в веб-камері

  • У багатьох веб-камерах є спеціальна кнопка, за допомогою якої включається і вимикається світло. Деякі моделі є кнопка, що дозволяє налаштовувати яскравість світла. Тому треба уважно оглянути пристрій на предмет наявності такої кнопки. Наприклад, веб-камера Sven, модель 730 WEB має таку кнопку внизу корпусу.
  • Якщо на пристрої кнопка настройки підсвічування відсутній, треба відкрити програму, яку ви встановлювали разом з драйверами камери. У головному меню знаходиться пункт, який відповідає за управлінням конфігурації налаштувань, в ньому буде необхідний запис.
  • Якщо веб-камера використовується в якості додатку програми, необхідно відкрити її конфігурацію і знайти там команду відключення підсвічування.
  • Далі відкриваємо головне меню системи і знаходимо пункт, який відповідає за налаштування обладнання, таких як принтер, сканер і т.п. У ньому знаходимо налаштування камери і за допомогою лівої чи правої кнопки миші відкриємо вікно і спробуємо знайти функцію, яка відповідає за відключення і підключення підсвічування пристрою.
  • Існує ще один варіант відключення підсвічування веб-камери. Для цього треба завантажити додаткову програму, яка дозволить керувати пристроями комп`ютера. Слід звернути увагу на те, щоб вона була сумісна з конфігурацією обладнання. Таких утиліт в інтернеті дуже багато.
  • Якщо не виходить вимкнути підсвічування, можна перевстановити драйвера і заглянути в інструкцію з користування веб-камери.

Далеко не завжди потрібна підсвічування клавіатури телефону, так як вона садить акумулятор. Така функція легко відключається. Розглянемо, як відключити підсвічування клавіатури.

Відключення підсвічування в телефоні

  • Заходимо в меню телефону, шукаємо настройки, це можуть бути настройки яскравості дисплея або якісь інші настройки, що впливають на роботу акумулятора. Наприклад, в телефонах марки Самсунг треба зайти в налаштування, знайти дисплей і там вже знайти пункт підсвічування.
  • Якщо у вас в наявності смартфон Нокіа на платформі Symbian, треба в меню налаштувань загальних параметрів знайти конфігурацію стилів і відключити функцію миготіння світлового індикатора. Потім треба зайти в меню датчика світла і налаштувати яскравість екрану. У нових моделях телефонів, практично у всіх, є режим енергозбереження, в яке можна увійти за допомогою кнопки включення.
  • Для орієнтації в функціях свого телефону треба уважно вивчити інтерфейс і запам`ятати, куди ви входили і де міняли параметри. Тоді у вас не виникне жодних проблем.


Якщо виникає необхідність у відключенні підсвічування логотипу, потрібно звернутися в сервісний центр, так як не у всіх моделях технічних пристроїв це можливо. Наприклад, для того, щоб відключити логотип на HP. Треба відкрити кришку і отпаять світлодіод, можна замкнути контакти.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!