» » Чому чоловік уникає?

Чому чоловік уникає?

Чому чоловік уникає?

Начебто вчора він був поруч: дзвонив і приходив, писав ніжні смс, бажав добраніч. А сьогодні він зовсім чужий, думає весь час про своє. Завтрашній день не віщує нічого доброго, він зовсім зникає і до нього не достукатися. Чому чоловік уникає? Куди ж діваються всі ласкаві слова, визнання в любові, компліменти і обіцянки?

ностальгія

Давайте згадаємо, як все починалося. Яким був його погляд, якими були ці зустрічі? Куди ж все поділося? Може бути, на одному з таких побачень ви сказали щось зайве, або недоречне? Щось, що дуже зачепило його? Чоловіки - народ слабкий, їх зачепити ще легше, ніж жінок, але вони ретельно приховують образу, а це виливається ось в такі наслідки. Зовсім інша справа, коли жінка в пориві емоцій зжене злість відкрито. Висловить все, що їй не подобається і через півгодини перетвориться в миле й добре створення, небажаними ламати відносини. Якщо ви починаєте розуміти, про що йде мова, краще вибачитеся перед своїм хлопцем і все повернеться на круги своя.

закоханість

Ви запитуєте себе: «Ну, чому чоловік уникає зустрічей зі мною?». Відповідь може ховатися в силі його почуття до вас. Існує два поняття «любов» і «закоханість», які між собою практично не пов`язані. Закоханість - це пристрасть, бурхливі емоції, що проходять незабаром майже безслідно. Інша справа - любов, яка приходить іноді не так раптово, але залишається на все життя. Можливо, ваш хлопець був закоханий в вас, тому говорив стільки прекрасних слів, обіцяв перевернути гори заради вас. Може бути, він сам в це вірив, але ось закоханість пройшла і настала сувора реальність. Почуття охололи. Хочете їх повернути? Ризикніть, якщо впевнені, що вони вам необхідні. Але знайте, що це подібно сірнику, всполохнувшей і угаснувшей назовсім.

перепочинок



Чому хлопець уникає дівчину, з якою не планує розлучитися? Напевно, він, таким чином, просить у вас тайм аут. У нього крім вас напевно і своїх справ по горло: бізнес, робота, захоплення, хобі, спортзал, друзі. А може, він просто хоче відпочити від вас? Так, вам не подобається таке припущення, але, можливо, воно єдино вірне.

близькість



Ще одна причина, чому чоловік уникає жінку, криється в інтимній близькості. А точніше, в її відсутності, переборі або погану якість. Якщо ви вирішили тримати свого коханого на «сухому пайку», він може, рано чи пізно, збунтуватися, а якщо в ваших відносинах занадто багато сексу - йому швидко набридне. «Умом мужчину не понять, безсила логіки наука ...». Можливо, ви знайшли золоту середину, але є варіант того, що йому просто не подобається те, що ви робите в ліжку. А це дуже значно для нього, адже які можуть бути відносини, якщо людина не влаштовує вас у сексуальному плані? Так ось, якщо від нього тільки починає віяти холодом, не чекайте, поки він піде, візьміть ситуацію в свої руки і змініть свою поведінку. Купуйте красиву нижню білизну, поводьтеся розкутіше, робіть все, щоб доставити йому справжнє задоволення.

інша

Не хочеться вірити в такі речі. Ви повинні довіряти своєму чоловікові, але тільки для того, щоб потім не питати себе «чому хлопець мене уникає», перевіряйте. Бачите, відчуваєте, що він почав остигати, проводить з вами мало часу, весь час кудись поспішає? Придивіться пильніше, може, варто перевірити його на вірність? А може вже пора б самій починати уникати його?

настирливість

Дуже поширена причина уникати людини - це його надокучливість. Багато дівчат і не помічають, як добряче вміють набриднути всього лише за один день. Згадайте, скільки разів за день пиляли його через і без неї. Скільки разів підвищували голос? А скільки разів дзвонили, писали і визнавалися в любові за один день? Дівчата, дорогі, ми повинні бути загадками для них, а не відкритими книгами, які кричать на весь голос: «навіщо, чому він уникає мене?». Повірте, кожен чоловік в душі справжній завойовник і йому не хочеться отримати вас просто так, без особливих зусиль.

Найголовніше, пам`ятайте, що «насильно милим не будеш» і що люблячий чоловік знайде свою половинку хоч на краю світу. Чи не женіться за своїми його і найкраще, перестаньте дзвонити. Ви завжди зможете знайти іншого чоловіка, нехай навіть для цього знадобиться трохи часу!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!