» » » Як познайомитися з хлопцем?

Як познайомитися з хлопцем?

Як познайомитися з хлопцем?

У наш час знайомство не становить такої вже великої складності - особливо в порівнянні з радянською і більш ранніми епохами. Однак до сих пір норми моралі "тяжіють" над людьми. Зараз, наприклад, багатьма все ще вважається дивним, якщо дівчина робить перший крок. Отже, як познайомитися з хлопцем і головне - як першої познайомитися з хлопцем, якщо він дуже сподобався, і при цьому не скомпрометувати себе? Відповіді на ці питання шукайте в нашій маленькій статті. Скажемо відразу: не має ніякого значення, хто був ініціатором знайомства - хлопець або дівчина, однак, якщо Ви дівчина, і якщо Ви хочете, щоб все було "comme il faut" ( "комільфо, як треба" - франц.), Трохи нижче наведемо всі необхідні поради та міркування, як дівчині познайомитися з хлопцем і не "зіпсувати" собі репутацію.

Готуємося до знайомства

Ну що ж - приступимо. Для початку звернемо увагу на свою зовнішність. Тут багато насторожатся - а що з моєю зовнішністю не так? - І візьмуть войовничу позу. Ми зараз говоримо не про природні даних, а, скоріше, про доглянутість і турботі про своє тіло. Адже сьогоднішня реальність така, що здебільшого саме дівчатам доводиться залучати до себе чоловічу увагу, а не навпаки, як це було раніше. Зараз діє один простий закон: чим більш привабливо виглядає жінка (дівчина), тим на більш солідного чоловіка (хлопця) вона може розраховувати.

Для початку приведемо до ладу своє тіло. Можна записатися в спортзал або в фітнес-клуб, можна підібрати комплекс вправ і для занять вдома - було б бажання. Уже через два тижні Ви помітите деякі зміни в тілі - сідниці стануть більш пружними, а саме тіло більш підтягнутим. А через місяць результати Вашої роботи над власним тілом стануть помітні і оточуючим. Якщо ж Ви приділили увагу свою фігуру за допомогою щоденних занять протягом двох-трьох місяців, то результати можуть перевершити найсміливіші Ваші очікування. Тут головне не кидати і продовжувати займатися - без фанатизму, але регулярно, хоча б три рази в тиждень.



Макіяж-манікюр-педикюр та інше. Якщо дозволяють фінанси, можна все це робити в спеціальних салонах, а для макіяжу купувати розкішну косметику, проте можна привабливо виглядати і без серйозних витрат на ці заходи. Зараз не проблема підібрати не дуже дорогі, але хороші засоби для макіяжу та манікюру і робити це самостійно. Не варто забувати і про епіляцію. Зрозуміло, перше побачення зовсім не обов`язково має закінчитися постіллю, але все ж краще бути готовою до будь-яких ситуацій.



Тепер трохи про одяг і про зачіску. Що стосується одягу, рекомендуємо Вам стежити за останніми віяннями моди і одягатися відповідно. В цілому ж можна сказати, якщо одяг Вам підходить, якщо вона красива, екстравагантна і Ви чувтствуете себе в ній комфортно - носіть її із задоволенням. Тепер пару слів про зачіску. Якщо Ви думаєте, що достатньо буде хорошого шампуню, то помиляєтеся. По-перше, зараз досить складно знайти якісний (особливо серед "бюджетних" варіантів) і головне - що підходить саме Вам шампунь, а по-друге, для повноцінного догляду за волоссям одного шампуню мало. Потрібен ще й хороший бальзам (бажано з блиском), непогано робити і маски для волосся. Перед виходом добре нанести на волосся трохи улюблених парфумів. Пам`ятайте, що зачіска - одна з найважливіших деталей жіночого туалету.

Де можна познайомитися з хлопцем

На питання, як можна познайомитися з хлопцем, ми частково вже відповіли, тепер переходимо до не менш важливого питання - де. Відповідь цілком логічний - там, де багато чоловіків. В ідеалі краще навіть знайти таку роботу. Це може бути магазин чоловічого одягу, магазин тютюнових виробів, дорогих вин, магазин з продажу комп`ютерної техніки, а також який-небудь бізнес-центр або тренажерний зал. Зауважте, ми зараз говоримо не про "службових романах", тому що в цих місцях Ви будете зустрічати безліч чоловіків, заскочив сюди на хвилинку, або приходять постійно, але в якості клієнтів, а це зовсім інша справа. Якщо Ваша робота не пов`язана з великою кількістю контактів з людьми, тоді вибирайтеся в місця, де багато чоловіків, у вільний від роботи час. Це можуть бути клуби, ресторани, спортивні клуби і навіть курси водіння.

Як правильно познайомитися з хлопцем

Скажемо відразу, що не існує чарівної фрази, як познайомитися з хлопцем. Багато чоловіків взагалі з підозрою дивляться на жінок, які намагаються проявляти ініціативу при знайомстві. Тому найкраще, якщо це буде проста посмішка або зацікавлений погляд, в кінці кінців, можна просто підморгнути вподобаного хлопця. І не так важливо, де ви це зробите - в клубі, на роботі або в автобусі. Відкиньте всі шаблони і запам`ятайте - будь-яка зустріч може бути доленосною, абсолютно будь-яка. Тому зовсім неважливо, де і за яких обставин ви познайомитеся. В очікуванні знайомства важливо пам`ятати і те, що Ваша поза повинна бути відкритою і розслабленою. Тим самим Ви демонструєте чоловікові готовність до спілкування. Пам`ятайте, що чоловікам потрібен якийсь сигнал, щоб вони могли зробити перший крок до спілкування. Це нормально. Адже якщо жінка не демонструє готовності до спілкування, кому прийде в голову підходити до неї щоб познайомитися.

І наостанок кілька слів про те, як знайти підходящого хлопця або чоловіка. Забудьте про всілякі принців і інші нісенітниці. Пам`ятайте, що немає такої людини, яка укладав би "все в одному", тобто був би охоронцем усіх тих якостей, про які Ви мрієте. Дивіться на чоловіків більш реалістично і так само оцінюйте їхні переваги й недоліки. Дуже часто ми спочатку зачаровуватися якимись перевагами, але не помічаємо куди більш серйозних недоліків, або, навпаки, чіпляємося до якоїсь дрібниці, але не бачимо таяться в глибині справжніх скарбів. Тому пам`ятайте, що ідеальних чоловіків не буває, але зустрічаються дуже і дуже гідні!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!