» » » Що люблять дружини?

Що люблять дружини?

Що люблять дружини?

Жінки з доісторичних часів прагнуть сховатися за сильним чоловічим плечем, щоб спокійно ростити дітей у палаючого вогнища і не боятися ні голоду, ні холоду, ні шаблезубого тигра. Багато представниць прекрасної половини людства в різні історичні епохи намагалися довести світові і самі собі, що «Браком хорошу річ не називають». Згадайте войовничих амазонок і волелюбних гетер, це їх емансиповані послідовниці активно відстоюють право жінки на свободу, кар`єру і самотність. У сучасному суспільстві шлюб вже давно не є «святим» поняттям і незаміжня жінка не персона нон-грата. Але як пояснити той факт, що ділові і неприступні красуні все так же, як і сотні років тому, прагнуть до заміжжя, жертвуючи кар`єрою, друзями, душевним спокоєм та особистими інтересами. Давайте спробуємо розібратися, що люблять дружини в шлюбі і заради чого вся метушня.

громадські норми



Кількість цивільних шлюбів з кожним роком збільшується і відповідно до законодавства права цивільного подружжя мало чим відрізняються від тих, що оформили шлюб офіційно. Але більшість жінок вважає такий шлюб неповноцінним і всіма силами прагне привести партнера в ЗАГС. Що люблять дружини в законному шлюбі? Заміжня жінка користується великою повагою в суспільстві, їй легше отримати хорошу роботу і обзавестися діловими зв`язками. Роботодавці вважають, що сімейні люди більш відповідально ставляться до своєї роботи, вміють планувати час, приймати рішення і організовувати робочий процес. Адже у них за плечима величезний досвід управління підприємством, під назвою сім`я. Погодьтеся, що мати сімейства викликає більше поваги і довіри, ніж вітряна красуня і безпринципна кар`єристка. І нехай це лише стереотипи, але вони міцно вкоренилися у свідомості більшості людей. Крім того, не забувайте про дітей. Наявність запису про батька в метриці, захищає жінку від докорів рідних і обвинувальних поглядів абсолютно незнайомих людей, іноді абсолютно безпідставних.

Гроші-гроші



Часто причиною офіційного оформлення відносин служить бажання дівчини стати забезпеченої матеріально, особливо якщо її фінансове становище не складається. Адже молодість минає, а любов все не приходить. В принципі, в цьому немає нічого поганого. Усі дами мріють про сильному і впливовому чоловіка, який буде про них дбати, забезпечувати і оберігати від «злиднів». Спроможність чоловіки - це гарантія майбутнього дітей. Жінка, перш за все мати, яка переживає за долю дитини, нехай планованого, і сам інстинкт продовження роду диктує вибір на користь сильнішого. Погано коли всі, що люблять дружини - зручніше влаштуватися на шиї у чоловіка і не піклуватися ні про дітей, ні про будинок, ні про сім`ю. Але є жінки, які цілком присвячують себе роботі, вважаючи, що сімейне життя не для них. Не хочеться їх турбувати, але чоловічі навантаження негативно позначаються на здоров`я і красу прекрасної статі. Медичні дослідження показали, що інтенсивна робота збільшує в жіночому організмі рівень андрогенів - чоловічих статевих гормонів, в результаті виникає величезна кількість естетичних захворювань - випадання волосся, поява вугрів, надмірне оволосіння обличчя і тіла, а також зменшення статевого потягу. Можливість перекласти частину своїх фінансових турбот на чоловічі плечі, призводить до того, що чоловік може досягти великих кар`єрних висот. Адже звільнене від роботи час жінка присвятить тому, що люблять дружини. Вона може більше часу приділяти турботі про чоловіка і догляду за собою, щоб завжди залишатися красивою і бажаною.

Вченими доведено, що сімейне життя корисна для здоров`я. Щасливе подружжя, рідше хворіють на серцево-судинні та онкологічні захворювання, у нижча ймовірність інсультів та інфарктів, і зрозуміло хвороб шлунково-кишкового тракту. Адже сімейний обід куди корисніше і приємніше, ніж самотнє поїдання бутербродів і тортиків.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!