» » » Як почистити нирки?

Як почистити нирки?

Як почистити нирки?

Нирки є накопичувачем життєвої енергії організму, її комори. Якщо вони справляються зі своїм завданням, то людина енергійна, він все встигає і досягає більшого. Крім того, від нирок залежать репродуктивні можливості людини. Керують вони також кістковим мозком, від них залежить міцність кісток, склад крові. Якщо нирки болять, їх має сенс чистити. Для цього існують різні методики. Можна займатися такою процедурою в клініках. Але, в цій статті, ми розповімо про те, як почистити нирки в домашніх умовах.

Очищення нирок від шкідливих речовин

  • Петрушка, мед і лимон. Найпопулярніший і простий спосіб. Потрібно взяти 2 лимона, пропустити їх через м`ясорубку разом з шкіркою. Додати дрібно порізану петрушку, 2 пучка і дві столові ложки меду. Перемішати і приймати натщесерце по 1 столовій ложці. Курс лікування становить весь цей обсяг. Повторювати такий курс можна через півроку.
  • Березові бруньки. Вони володіють чудовим сечогінним і потогінну властивість. Одна столова ложка сировини заливається склянкою окропу і настоюється в вкутаним вигляді дві години. Приймати по 3 рази на день по півсклянки.
  • Журавлина. Це природний антибіотик. Сильний сечогінний засіб. Запобігає утворенню каменів і піску в нирках. Лікуватися дуже просто: 2 кг журавлини потрібно з`їсти протягом 2 тижнів, вживаючи по 1 склянці на день, можна з медом. Така чистка проводиться два рази на рік.

Очищення нирок від сольових відкладень

  • Редька чудовий засіб для очищення нирок від сольових відкладень. Редьку потрібно вимити, але не очищати. Приготувати розчин з марганцю і йодинола. В цей розчин покласти редьку для дезінфекції. Після цього промити під краном, натерти на тертці і віджати сік. Зберігати його потрібно в закритій банці в холодильнику. Приймати можна в будь-який час, коли вам зручно. Але не більше 1 столової ложки. Лікувальний курс складається з соку, віджатого з 10кг редьки.
  • Відмінний спосіб, як очистити нирки за допомогою трав`яного збору і ялицевої олії. Потрібно взяти по п`ятдесят грам трави материнки, шавлії, меліси, звіробою. Дві столові ложки сировини заливаються 200г окропу і настоюється. П`ється як чай, з медом. Збір ділиться на 7 частин і повинен бути використаний протягом тижня, дні пропускати не можна. В останній день, натщесерце, за півгодини до сніданку потрібно додати в 100г охолодженої суміші 5 крапель ялицевої олії і перемішати. Якщо ви побачите, що сеча стала темного кольору, то це буде означати, що почало діяти ялицеве масло і назовні вийшли утворилися сольові відкладення.
  • «Ведмежі вушка» або трава мучниці. Дуже добре підходять для очищення від сольових відкладень. Одну столову ложку сировини заливають окропом і настоюють. Приймається за двадцять хвилин до їжі, 3 раз в день по одній столовій ложці.
  • Дуже добре для вирішення даної проблеми допомагають також вівсяний кисіль і мед.
  • Ну і, звичайно ж, улюблений усіма спосіб очищення нирок - це кавун. Так що влітку і восени, в кавуновий сезон, намагайтеся проводити чистку нирок, якщо в цьому є необхідність.

Крім цього доведеться відмовитися від деяких продуктів. Нирки не люблять м`ясо, воно дає токсинів і шлаків найбільше. Варто відмовитися від бобових, вони містять речовини, які сприяють утворенню каменів і піску. Виключаються солоні продукти, маринади і копченості, кетчуп і оцет, кава і алкоголь.



Після прочитання всіх цих рад, ви знаєте, як чистити нирки. Займіться цим, не відкладайте на потім.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!