» » » Чому вагітним не можна піднімати руки?

Чому вагітним не можна піднімати руки?

Чому вагітним не можна піднімати руки?

З давніх часів до нас дійшло багато різних забобонів. Повірити в них чи ні, це вибір кожного. Одне з таких забобонів говорить, що вагітним заборонено піднімати руки.

Пояснення того, чому вагітним не можна піднімати руки, згідно забобонів, наступне: постійне підняття рук вище голови призводить до того, що дитина замотується в пуповину і це може привести до різних неприємностей.

Однак гінекологи встановили, що це всього лише вигадки. Піднімання рук ніяк не пов`язане з обмотуванням дитини пуповиною. Звичайно, дитина може заплутатися в пуповині, але тільки в тому випадку, якщо пуповина буде досить довгою, а плід занадто активним. Але ось тільки довжина визначається генетично і жінка на це абсолютно ніяк не впливає. Тим не менш, гінекологи вважають, що потрібно бути обережніше, тому що піднімання рук сприяє непритомності. А падіння призводять до непередбачуваних наслідків.

Чи вірите ви забобонам чи гінекологів, Вам не варто піддавати себе і малюка небезпеки. Це може загрожувати різними ускладненнями і навіть викиднем. Наберіться терпіння, займіться йогою, дихальними вправами і трохи почекайте.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!