» » » Як замовити товар з китаю?

Як замовити товар з китаю?

Як замовити товар з Китаю?

Китай - величезна країна, де проживає понад мільярд людей. Там дуже розвинена промисловість, а робоча сила обходиться досить дешево. В результаті вартість товарів дуже низька - ось чому вони користуються величезним попитом у всьому світі. Але щоб мінімізувати вартість речей, можна замовити товари з Китаю безпосередньо. Зробити це під силу будь-кому, тим більше, що існує кілька способів.

Як замовити товар з Китаю самостійно?

Якщо потрібно замовити речі, посуд, мобільний телефон, взуття з Китаю, то можна скористатися послугами одного з численних онлайн-магазинів. У мережі є ресурси на будь-який смак, тому проблем виникнути не повинно. Багато хто може заперечити, сказавши, що не знають китайської мови, але більшість інтернет-магазинів є мультимовними. Як мінімум, всі описи товарів перекладені на англійську мову, а деякі ресурси доступні навіть російською. Таким чином, оформити покупку не складе труднощів, оскільки на сторінках будуть підказки: що потрібно зробити для замовлення товару.

Однак перед тим, як замовити товар з Китаю в інтернет-магазині, потрібно пройти реєстрацію, вказавши свої дані, включаючи інформацію про банківську карту. Після цього можна буде здійснювати покупки в своє задоволення, тим більше, що в більшості випадків доставка є безкоштовною. Крім цього, багато інтернет-магазини дарують різні подарунки, роблять акції. У підсумку на придбання і так дешевого товару можна буде ще й заощадити.



Деякі не знають, де замовити товари з Китаю, так як не стикалися з цим. В даний час є кілька популярних інтернет-магазинів, завдяки яким вдасться отримати без проблем бажану річ. це AliExpress, TinyDeal, MiniInTheBox, StrawberryNet, TaoBao. Однак важливо пам`ятати, що для здійснення покупок потрібно буде обзавестися банківською карткою або зареєструватися в системі PayPal.

Замовлення товару з Китаю через посередників



Якщо немає можливості замовити товари з Китаю самостійно, можна спробувати зробити це через посередників. Однак в цьому випадку доведеться заплатити певний відсоток за послугу. Якщо це не лякає, то можна пошукати посередників в інтернеті. Це досить популярний бізнес, тому відшукати фірму або людини, який привезе товар з Китаю, нескладно. Більш того, посередників досить багато, а значить, вдасться ознайомитися з відсотками, які потрібно буде заплатити, і вибрати оптимальний варіант. Якщо щось не сподобається, то завжди можна буде звернутися в іншу компанію.

Замовлення товар з Китаю вскладчину

Дуже багато замовляють товари з Китаю, але деякі роблять це у складчину. Тобто збираються кілька людей, формують замовлення, і один з них займається його оформленням, оплатою, отриманням. В результаті вдається добре заощадити, адже на велику кількість товарів інтернет-магазини часто пропонують хороші знижки. Щоб долучитися до людей, які часто замовляють товари з Китаю вскладчину, необхідно переглянути форуми і попроситися взяти до себе в компанію. Зазвичай вони не відмовляють, тому можна буде дізнатися всі деталі і незабаром зробити перше замовлення.

Як замовити товари з Китаю оптом?

Деяким здається, що замовити товар з Китаю оптом можна, тільки звернувшись в посередницькі компанії, однак це не так. Цілком можна все зробити і самостійно. Все залежить від того, який саме товар потрібно придбати. Так, наприклад, якщо це косметичні засоби або запчастини, то має сенс звернутися до виробника, сайт якого, напевно, є в інтернеті. Як правило, китайські виробники уважно ставляться до оптових клієнтів і зможуть допомогти з замовленням і подальшим його отриманням. Однак щоб замовити товар з Китаю поштою, доведеться для надійності підписати з постачальником договір. Крім цього, потрібно буде відкрити в банку рахунок, щоб перераховувати йому гроші за замовлення.

Якщо вести переговори з великим виробником в Китаї, то є ймовірність, що в Росії є його офіційний представник. Таким чином, вдасться спростити процедуру замовлення, і товар буде приходити набагато швидше. При цьому за посередницькі послуги платити не потрібно. Також при великих обсягах можна домовитися про більш низьких цінах, в результаті прибуток буде більше.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!