» » » Ebay доставка в россию - дізнайтеся оптимальний спосіб

Ebay доставка в россию - дізнайтеся оптимальний спосіб

eBay доставка в Росію - дізнайтеся оптимальний спосіб

Незважаючи на гігантську кількість інтернет-магазинів, глобальний онлайн-аукціон Ебей користується підвищеною популярністю. Причин тому чимало, починаючи від безмежного вибору товарів, високого ступеня фінансової надійності і закінчуючи розкидом цін. Відповідаючи запитам локальних продавців-покупців, портал розробив платформи на рідній мові для кількох держав.

У список щасливчиків потрапили Німеччина, Великобританія, Італія, Іспанія, Голландія, Австралія. В такому підході навіть для росіян є особливі бонуси. Купуючи товар в Німецькому філії eBay, доставка до Росії вийде значно дешевше.

Чим корисні послуги посередників?

Однак за обсягами продажів і безлічі представлених рітейлерів американська філія все ж залишається поза конкуренцією. Оскільки з eBay доставку в Росію здійснюють далеко не всі продавці, як наслідок виникли посередницькі компанії. За невелику комісію подібні сервіс-служби оформлять покупку тільки за наданою вами посиланням з каталогу і проведуть переговори з магазином, підвищать шанси на придбання за участю в аукціонних торгах (Auctions only). Це можливо завдяки «снайперам», які автоматично розміщують в фіналі необхідну ставку. Співробітники сервісу самостійно викуплять товар, якщо у вас немає рахунку на PayPal, оформлять митні паперу і запропонують оптимальний для вас тип міжнародної пересилки і навіть, якщо хочете, доставлять посилку до ваших дверей кур`єрською службою.



Зручно і приємно очікувати новинку, не докладаючи зусиль. Послуги сервісів-посередників не підходять тим, хто віддає перевагу активному шопінг. Якщо ви з їх числа, і вас тільки цікавить з eBay доставка в Росію, зверніться за допомогою в форвардингового фірму, наприклад, https://ru.litemf.com/ebay.

На тлі конкурентів ЛайтМФ виділяється поруч плюсів. На сайті прозора поштова тарифікація зі шкалою: вага-тип відправки. Визначайтеся авіаекспрес-стандарт тощо, виходячи з власних пріоритетів. Навіть не вдаючись до послуг цього посередника, ви можете прикинути витрати пересилки. Що дуже зручно при плануванні бюджету покупки.

Схема проста. Після реєстрації ви отримуєте уніфікований поштову адресу складу в США. Самостійно викуповуєте і оформляєте на нього всі замовлення. Якщо ви плануєте не тільки з eBay доставку до Росії, але і супутніх інтернет-магазинів в Америці, зазначений варіант особливо актуальний. Міжнародна пересилання однієї великої посилки виходить дешевше дюжини маленьких. Після надходження на склад посередник пересилає загальне замовлення на ваш фактична адреса. Вам залишиться тільки стежити за наближенням замовлення в графі трекінгу або на спец сайтах, типу «Де Посилка».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!