» » » Що таке інвойс?

Що таке інвойс?

Що таке інвойс?

Багато, хто їздить в Європу, чули про інвойсі. Про нього чули і ті, хто любить робити покупки на eBay. Що ж таке інвойс?

визначення

Інвойс - це документ, який продавець надає покупцю, і в якому прописано, який товар покупець придбав і за якою ціною. Крім найменування товару та його ціни, в документі прописується кількість придбаної продукції, її опис (вага, колір і інші особливості), а також відомості про продавця та покупця. В інвойсі також прописується, коли покупець повинен оплатити товар і коли продавець його доставить.

Інвойс в Європі

При покупці будь-якої речі або техніки в європейському магазині ви можете оформити tax-free або інвойс. Такс-фрі дає можливість отримати повернення податків відразу після перетину кордону в зворотному напрямку. Однак ті, хто їздить весь час в одні і ті ж закордонні магазини, вважають за краще оформляти інвойс. Різниця в тому, що повернення зроблять не відразу, а при наступному вашому відвідаєте ті ж самі країни. Але і сума повернення може бути в кілька разів більше. Інвойс виписують у вигляді рахунку, де позначені всі дані, про які ми говорили вище. Дізнайтеся, як правильно перевезти покупки, з нашої статті Як розмитнити товар.

Інвойс в Росії



У Росії аналога інвойсу немає. З натяжкою можна назвати рахунок-фактуру схожою на інвойс. У рахунку-фактурі позначені всі ті ж відомості, що в інвойсі, але вона служить для інших цілей. Дізнайтеся, як вносять відомості про товар в російські документи, зі статті Як оприбуткувати товар.

Інвойс на Ebay

На цьому сервері інвойсом називають виставлений рахунок, де знову ж таки прописані всі дані про товар, продавця і покупателе.Он служить певною гарантією як для продавця, так і для покупця в тому, що товар буде поставлений і оплачений.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!