Як купити на ebay?

Як купити на ebay?

Принцип того, як купити через ebay будь-якої товар, мало чим відрізняється від обслуговування в інших Інтернет-магазинах. Але, тим не менш, є деякі нюанси, цікаві. У цій статті описані принципи покупки самостійно, не вдаючись до послуг компаній-посередників. Давайте, детально розберемо алгоритм того, як купити товар на ebay.

З чого почати

Необхідно, перш за все, пройти процес реєстрації. Він займе трохи часу. Потрібно просто заповнити відповідні поля. Зареєструвавшись один раз на будь-якому з сайтів ebay, ви потім зможете заходити на всі інші, використовуючи ті ж логін і пароль.

Далі знайомитеся з інтерфейсом вашого аккаунта і самого сайту. Після чого можна почати пошуки необхідних вам товарів. Це не складно. Все зроблено так, щоб користувач міг користуватися сервісом без будь-яких ускладнень.

процес покупки

Всі задаються питанням: як купити на ebay безпечніше і дешевше? Аукціон ebay - це не простий Інтернет-магазин. Він є майданчиком для продавців усього світу. Серед них можуть бути і не особливо чесні люди. Знайшовши підходящий товар, вашим основним завданням є визначити, чи можна мати справу з даними продавцем. Це досить-таки легко. На сайті існує система оцінок. Кожен покупець може оцінити свого партнера позитивно, негативно або нейтрально. Також при цьому залишаються позмінні коментарі. Саме з ними вам варто ознайомитися перед укладенням угоди. Якщо продавець має низку позитивних відгуків, високим рейтингом, то з ним можна спокійно мати справи.



Наступним важливим нюансом є визначення кінцевої вартості товару. У неї входить сама ціна, зазначена в лоті, плюс витрати на доставку і розмитнення. Необхідно ознайомиться з безмитними лімітами для вашої країни і з цінами на кур`єрську доставку. Є служби, що відрізняються досить високими цінами на цю послугу, але можна скористатися державними поштовими службами. З ними працювати набагато дешевше.

На eBay товари продаються або за фіксованою вартістю, або за принципом аукціону: хто запропонує більше, той і купить. Найчастіше обидві функції об`єднані, тобто діють правила аукціону, але при бажанні можна купити товар негайно, заплативши фіксовану більш високу ціну. Формат продажу товару вказується на сторінці опису лота.

Торги на eBay є цілим мистецтвом. Тут, можна придбати товари за вартість, значно знижену в порівнянні з ринковою. Навіть якщо продавець незадоволений вирученої сумою, він не може нічого скасувати. Ви ж, в свою чергу, маєте можливість відкликання своєї ставки. Дані учасників торгів приховані від всіх крім продавця. Є спеціальні програми, звані аукціонними снайперами. Вони автоматично розміщують ставки, що дозволяє оперативно і вигідно зробити покупку.



Жителі Російської Федерації і країн СНД мають можливість придбання товарів у зарубіжних продавців за трьома схемами.

  1. Купівля за допомогою прямої міжнародної доставки. Більшість іноземних користувачів eBay займаються вільної відправкою товарів в країни колишнього Союзу.
  2. Ви можете скористатися послугами, так званої, форвардингового компанії. Вона надає за певну плату користувачеві ящик на складі в США. В даному випадку при покупці товару за кордоном ви вказуєте в акаунті не домашнє адреса, а той, за яким розташована ця компанія, після чого оплачуєте угоду. Така схема допомагає купувати будь-які товари, неотправляемие в вашу країну. Крім того, форвардингового компанія об`єднує всі ваші покупки в одну упаковку. Це суттєво економить ваші кошти, так як доставка однієї великої посилки обійдеться, набагато, дешевше, ніж декількох маленьких. Це незамінний варіант для тих, хто здійснює покупки у закордонних продавців часто і потроху.
  3. Ви можете здійснювати покупки на eBay, користуючись послугами компанії-посередника. Вона здійснить всі операції купівлі, оплати і доставки за вас. При цьому, утримавши комісію, близько 10% від вартості покупки. Від вас вимагається лише перерахувати кошти на рахунок посередника і ознайомити його з посиланням на товар.

Як оплачувати покупки на eBay

Тепер ви знаєте, як купити товар на ebay. Після цього покупку необхідно сплатити. Робиться це протягом трьох днів. Весь процес оплати побудований дуже просто і інтуїтивно. У вас не виникне труднощів у цьому плані. Практично 99% всіх угод на eBay оплачуються за допомогою платіжної системи Paypal. Її послугами можуть скористатися жителі Російської Федерації і практично всіх країн СНД. Для цього необхідно мати відповідну платіжну карту. Зарахування коштів відбувається миттєво і без проблем. При оплаті покупок на даному сайті використовуються і інші способи, але значно рідше.

доставка покупок

Доставка з-за кордону може зайняти кілька тижнів. Ви можете регулярно простежувати шлях проходження вашої посилки. Для цього необхідно скористатися наданим їй номером і сайтом поштового оператора. Номер посилки продавець вводить в акаунт eBay після того, як здійснить відправку.

Після потрапляння відправленого за допомогою поштової служби товару на територію вашої країни подальше його пересування можна відстежити на поштовому сайті. При використанні послуг кур`єрської служби посилку доставляють за адресою. При цьому останній заздалегідь погоджує з одержувачем місце і час доставки.

Незайвим буде застрахувати вашу покупку, щоб в разі пошкодження або втрати посилки продавець міг отримати страхову виплату та на її підставі відшкодувати вам всі витрати.

Тепер ви знаєте, як купити товар на ebay, здійснити його оплату і доставку. Вдалих вам покупок!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!