» » » Чому маваші називають півнем?

Чому маваші називають півнем?

Чому Маваші називають півнем?

Вам відомо, хто такий Михайло Маваші? Якщо немає, то ми нагадаємо - це хіп-хоп виконавець. В інтернеті його знають як блогера і інтернет-мем, сам же він називає себе поетом і музикантом. Крім того, він є спортсменом і має безліч передплатників.

У своїх піснях Миша намагається донести думку про проблеми слов`янського народу і Росії. Він пропагує ідеї дружби, співчуття, людяності, поваги до старших.

З певних пір нерідко в мережі можна наштовхнутися на питання про те, чому Маваші називають півнем. Звідки це пішло і з чим пов`язано? Відповідаючи на це питання, варто згадати, що Міша є відомою фігурою в паблік «Орлятко» соціальної мережі "Вконтакте". У вересні минулого року зроблено заяву, виходячи з якого випливало, що Маваші - організатор, а також адміністратор цього паблік. А ще через два місяці Міша виявився в центрі скандалу. Він був нелюбимим спортсменом в MDK та інших супутніх паблік, там його назвали півнем. А в листопаді з`явилася інформація про вихід альбому Маваші під назвою «Зерно», після чого пішла хвиля жартів про півня, а в коментарях передплатники стали писати «ко-ко-ко». Маваші не зрозумів жарту і написав в Твіттері: «що ви мені пишіть« ко-ко-ко »Ви що півні?». Ця фраза зібрала дві тисячі ретвітів, а скріншоти розтиражували в "Вконтакте". Це і є відповідь на питання про те, чому Мишу Маваші називають півнем.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!