» » » Як готуватися до єді?

Як готуватися до єді?

Як готуватися до ЄДІ?

Єдиний державний іспит - єдиний державний іспит, який здають учні після закінчення 11 класу. Даний іспит також служить вступним іспитом до вищих навчальних закладів. Після здачі ЄДІ кожен учень отримує свідоцтво, в якому вказується результат випробуваного.

Єдиний державний іспит - дуже складний іспит, так як необхідно дуже добре знати що здається предмет, тому і підготовка до нього повинна бути серйозною і ґрунтовною.

Готуватися до ЄДІ можна декількома способами:

  • самостійно;
  • відвідуючи курси;
  • за допомогою репетитора;
  • використовуючи інтерактивні навчальні програми.

самостійна підготовка

Для самостійної підготовки слід придбати:

  • чистий зошит;
  • книги з контрольно-вимірювальними завданнями;
  • підручники з предмету.
  1. Підготовку до ЄДІ слід починати якомога раніше, бажано з 10 класу, так як в старших класах обсяг інформації, що вивчається дуже великий.
  2. Розплануйте свій день, адже тільки систематичність робота принесе бажаний результат.
  3. В ході підготовки до іспиту записуйте в підготовлену зошит формули, теореми і аксіоми, які допоможуть вам у підготовці за обраним вами предмету. Можете також виділяти їх кольоровими маркерами або олівцями.
  4. Підготуйте книги з КІМамі. У даній книзі дані приблизні завдання іспиту, а також варіанти ЄДІ, які використовувалися раніше.
  5. Якщо якісь моменти вам здається складними для розуміння, консультуйтеся з профільним викладачем, який направить вас в потрібний напрямок.
  6. Періодично повторюйте пройдений матеріал. Таким чином ви зможете його швидше запам`ятати.
  7. Одним з варіантів підготовки до ЄДІ є онлайн курси, на яких ви можете проходити приблизні варіанти тестів, а також користуватися навчальною бібліотекою. Прикладом таких курсів можуть бути курси college.ru. Але послуги даних курсів - платні.

Курси

Багато учні вибирають профільні курси для того, щоб готуватися до ЄДІ. Вони спрямовані тільки на підготовку до ЄДІ, що дозволяє отримати необхідні знання. Недоліком відвідування курсів є групова форма роботи. Такі курси можуть підійти учням, які дуже добре розбираються в обраному навчальному предметі і хочуть систематизувати свої знання.

Репетитор



Ще одним варіантом підготовки до ЄДІ є робота разом з репетитором. В даному випадку необхідно підібрати репетитора, який має досвід підготовки саме до Єдиного Державного Іспиту. Займатися з викладачем, добре знають свій предмет, дуже цікаво, але для здачі ЄДІ цього мало.

Хороший викладач не тільки дасть вам необхідні знання, а й навчить розподіляти час на виконання всіх завдань тесту, а також розповість про основні помилки, які допускають учні, і як готуватися до ЄДІ.

Інтерактивні навчальні програми

Інтерактивні програми - мультимедійні навчальні програми, також дозволяють готуватися до ЄДІ. Дані програми можуть бути використані в ході самостійної підготовки до іспиту, а також на курсах або вчителями на своїх уроках. Завантаження програмного забезпечення можна в інтернеті або купити в книжковому магазині. Наприклад, скачати програму з математики можна тут.

Також одготовіться до ЄДІ допоможуть розроблені Яндексом спеціальні тести, які розташовані тут.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!