» » » Чому пропадають люди?

Чому пропадають люди?

Чому пропадають люди?

Останнім часом ми нерідко можемо зустріти на дошках оголошень, сайтах і т.п. інформацію про те, що пропали люди. Чому пропадають люди і куди вони пропадають, постараємося розібратися.

Москва - велике місто, і ймовірність зникнення тут людей здається найбільшою. Наведемо деякі блоки причин, за якими з людьми можуть відбуватися такі неприємні події.

Причини зникнення людей

Мабуть, однією і основних причин, по якій пропадають люди у великих містах, є кримінальна причина. Це може бути пов`язано з різними злочинами по відношенню до людей: вбивства, грабежі, рабство, вимагання, згвалтування, взяття в заручники, розкрадання з метою продажу на органи, наслідки тероризму і т. Д. Всі ці події можуть привести до фізичної загибелі людини, а також нанести психологічної шкоди людині, після чого він також буде відчувати психологічні труднощі. Так, дівчині, котра перенесла згвалтування, не завжди просто звернутися за допомогою до близьких або друзів, так як вона носить на собі тягар психологічної травми. І вона починає ховатися не тільки від переслідувачів, але і від засудження. До цього ж блоку причин можна навести приклади, пов`язані з недобросовісними роботодавцями, які, замість того щоб прийняти людину на роботу, відбирають у нього документи і відправляють на зовсім іншу діяльність або використовують його.



Ще група причин пропажі людей більше відноситься до дітей і людям, яким властиві будь-які порушення в психіці. Щодо дітей - це порушення поведінки і схильність до бродяжництва, щодо хворих людей, наприклад, це порушення розумової діяльності, а також пізнавальних процесів, таких як пам`ять і увагу. Останнє може бути і зі здоровими людьми (наприклад, можна невдало впасти, стукатися головою і втратити пам`ять).

Іноді люди пропадають ще й тому, що відбуваються різні природні, соціальні, політичні та суспільні катаклізми: війни, революції, стихійні лиха, аварії та інші.

Читайте також статтю Куди пропадають люди.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!