» » » Що таке підтримка?

Що таке підтримка?

Що таке підтримка?

Опора, допомога, сприяння - все це слова, які можна сміливо віднести до поняття «підтримка». Вона може бути моральною, матеріальною, технічної, правової і т.д. У цій статті ми розповімо про найвідоміших видах цього поняття.

Що таке підтримка: визначення

Підтримка - це допомога кому-небудь, хто цього потребує, опора, сприяння, ряд дій або слів, спрямованих на зміну ситуації на краще. У сучасному житті це слово вживається в багатьох сенсах і ситуаціях. Поговоримо докладніше про сферах використання слова "підтримка".

Моральна підтримка

Коли людині погано на душі, він шукає співчуття і розуміння. Друзі, рідні та всі, хто можуть сказати слова розради і дати добру пораду, здатні надати підтримку. В особливо важкі моменти, збурений важкими думками, людина може звернутися до психолога і почути щось, що може позитивно на нього вплинути. Слова розради, схвалення і похвали, співчуття і співпереживання - все це входить в поняття «моральна підтримка». Вона виліковує людину, коли він емоційно «розколотий» на частини.

Моральна підтримка не менше важлива, якщо людина починає нову справу. Часто, не впевнений в тому, що все піде саме так, як хотілося б, він звертається до друзів і членів сім`ї, які здатні вселити в нього надію на успіх і змусити повірити в краще. Слова схвалення несуть величезний сенс, коли хтось робить крок до нових починань.

Матеріальна підтримка



Говорячи про підтримку такого виду, мається на увазі фінансова допомога. Як правило, це безоплатне перерахування грошових коштів або матеріальних благ, які допомагають в тій чи іншій ситуації. Підтримка може бути спрямована на студентів, матерів-одиначок, пенсіонерів, людей, яким надаються пільги.

Матеріальна підтримка може стосуватися сфери бізнесу, коли спонсори допомагають грошима перспективному підприємству. Це свого роду вигідне капіталовкладення, яке з часом окупиться, однак воно також зараховується до фінансової підтримки.

Правова підтримка



В основі цього поняття лежить комплекс юридичних послуг, які надаються людям, що потрапили в непросту ситуацію. Це можуть бути проблеми з розділом майна, виселенням з житлового приміщення, договори про купівлю - продаж квартири і т.д. Правову підтримку надають юристи, від знань і умінь яких залежить, на чию користь вирішиться гостро стоїть питання.

Про те, як людині знайти підтримку, в тому числі і правову, підкаже стаття Як знайти допомогу.

Інформаційна підтримка

Як правило, вона стосується людей, зайнятих управлінням будь-яких об`єктів. В основі цього поняття лежить процес забезпечення інформацією. Наприклад, підтримка сайтів може мати інформаційний характер. Це необхідно для того, щоб вони постійно оновлювалися і залучали користувачів, тим самим забезпечуючи собі популярність.

Інформаційна підтримка може виходити від журналів і газет, які розміщують новини рекламного характеру про майбутню подію (наприклад, показі мод або новому спектаклі). Подібна підтримка допомагає залучати аудиторію, яка зацікавиться цією інформацією і захоче відвідати передбачуване захід.

Технічна підтримка

Техпідтримка - це надання послуг, покликаних допомогти користувачам в роботі з різною технікою. Як правило, це рада або корисна інформація про те, як правильно користуватися технічними засобами і що робити в разі, якщо виникла проблема. Техпідтримка може бути платною і безкоштовною, вона надається різними способами: по телефону, онлайн, при особистому зверненні. Її може надати як фізична особа, так і електронна система, яка пропонує слідувати поетапні інструкції, щоб усунути проблему.

Якщо ви допитлива людина і хочете дізнатися значення того чи іншого слова, ознайомтеся з нашим розділом визначення.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!