» » » Чому батарея швидко сідає?

Чому батарея швидко сідає?

Чому батарея швидко сідає?

Пристрої, які працюють під управлінням операційної системи Android, зараз є найпопулярнішими в світі. Однак у них є один істотний недолік, який не дає користувачам спокою. Йдеться про швидкої розрядки батареї. Відомо, що Android-пристрій розряджається дуже швидко. У цій статті ми поговоримо про те, чому батарея швидко сідає, і спробуємо вирішити цю проблему.

Рішення проблеми з батареєю

Відразу варто обмовитися, що зазвичай проблеми з батареєю кроятся зовсім не в самій батареї, а у великій енергоємності операційної системи Android. Вона дійсно споживає багато енергії. Далі ми наведемо деякі рекомендації, а також причини швидкої розрядки батареї.

  • Відключення комунікацій. Не так часто користувачі використовують всілякі види комунікацій. Ми рекомендуємо користуватися комунікаціями в тих випадках, коли це дійсно необхідно. Йдучи по вулиці, ви навряд чи використовуєте той же bluetooth. Даний вид комунікації при включенні здатний забирати чимало енергії у вашій батареї. Щоб відключити непотрібні комунікації, перейдіть в налаштування бездротової мережі, які можна відкрити, опустивши шторку.
  • Далі простим натисканням на назви комунікації вимкніть ті, які вам не потрібні в даний момент.
  • Інтернет-трафік. Багато людей навіть не здогадуються, що їх телефон споживає інтернет-трафік. Відбувається це тому, що у багатьох телефонів на Android OS функція включення мобільного інтернету встановлена за замовчуванням. Щоб відключити його, знову зайдіть в "Бездротові мережі" і подивіться на пункт GPS. Він повинен бути вимкнений. Також ви можете включити в телефоні режим, при якому він буде споживати трафік тільки через 2g мережу. Для цього поставте в пункті "Передача даних" галочку навпроти тільки 2g мережі.
  • Регулювання яскравості екрану. Часто яскравість екрану на Android-пристроях встановлена досить висока, що зумовлює велику витрату енергії заряду батареї. Тим часом висока яскравість зовсім не є обов`язковою для багатьох користувачів. Більшість сучасних смартфонів і планшетів можуть працювати на рівні яскравості в 50 відсотків, при цьому забезпечуючи комфортну роботу з дисплеєм. Щоб знизити яскравість перейдіть в налаштування і знайдіть пункт "Дисплей". Там ви зможете управляти повзунком і змінити яскравість дисплея.
  • Також великий заряд споживають різні додатки, які можуть працювати у фоновому режимі, а можуть залишатися включеними по волі користувача. При цьому ці додатки часто не використовуються, хоча і включені весь день. Щоб відключити ці програми, натисніть кнопку "Додому", після чого ви опинитеся в диспетчері завдань, який дозволить вам відключити всі непотрібні програми.


зі статті Чому розряджається телефон ви знайдете додаткову інформацію.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!