» » » Як зробити пов'язку на лоб?

Як зробити пов'язку на лоб?

Як зробити пов`язку на лоб?

Чи всі ми любимо головні убори? Відповіді будуть різними, звичайно, в першу чергу, це залежить від пори року і температури за вікном. А чи можна пов`язку на лоб назвати головним убором? Напевно, в першу чергу потрібно визначитися, для чого вона служить. Якщо пов`язка призначена для того, щоб закрити вушка в вітряну погоду, тоді назвемо її головним убором. Але є ще варіанти ...

В першу чергу - фантазія

Сьогодні молоді люди хочуть знати, як зробити пов`язку на лоб. Адже тепер стало модно на голову одягати пов`язки, особливо якщо вони оригінальні, зроблені своїми руками.

Найпростіший спосіб - це взяти шарфик скрутити його джгутом і пов`язати на лоб. В цьому випадку розпущене волосся будуть трохи стримувати, а ви будете стильною і красивою.

Другий варіант - таку ж пов`язку можна придумати з шарфа, який вам набрид. Його потрібно порізати уздовж на три частини, кожну частину по довжині обмітати на швейній машинці. Потім, все три частини сплести в косу. Шарфи можуть бути різнокольоровими і однотонними.

Як зробити пов`язку для волосся

У цьому сезоні пов`язки для волосся стали просто «бумом». Вони надягають на лоб по його контуру для фіксації та прикраси зачіски. Для того, щоб зробити таку пов`язку, потрібно трішки фантазії. Шматки тканини можна закрутити джгутом або заплести косою. Можна з кожного клаптика зробити джгути, а потім їх сплести в косу. Найголовніше, щоб була гармонія в тонах і тканини.

Можна обчислити розміри пов`язки і зшити її з тканини. Цю пов`язку можна прикрасити бантом або розшити бісером, тканина ви можете підібрати собі за кольором і якості самі. Також, якщо ви добре володієте спицями та гачком, то у вас не буде жодних проблем при виготовленні пов`язки. Будь фасон ви в силах для себе пов`язати. Прикраси також можуть бути з ниток і бісеру.



Сьогодні в моді найрізноманітніші пов`язки на лоб. Фото з будь-якими фасонами можна без проблем знайти на сторінках інтернету. Там же є і схеми для їх виготовлення.

Багато хто запитує, як називається пов`язка на лоб? Особливої назви у них немає, деякі просто називають пов`язкою, дехто каже пов`язка-хіпі, обруч-пов`язка.

Оригінально виглядають такі пов`язки, якщо вони зроблені за допомогою бісерного плетіння. Хто знайомий з таким видом мистецтва, знає, що зробити це нелегко, але виходить дуже красиво. Є спеціальні книги, по яких можна навчитися плетінню. У таких випадках можна для себе зробити набір, наприклад, пов`язку і браслет.

Якщо у вас є трохи фантазії, під руками всякого матеріалу, то ви зможете створити для себе той неповторний образ, який буде тільки у вас, і неодмінно буде вам до лиця.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!