» » » Як зв'язати трубу?

Як зв'язати трубу?

Як зв`язати трубу?

Шарф-труба, шапка-труба, капор - річ цікава і просто необхідна в холодну погоду. Завдяки своїй функціональності вона стає все більш популярною. Її можна носити і як шапку, і в якості шарфа або шалі. Зв`язати таку модель особливих труднощів не складе. Це під силу навіть новачкам, які тільки починають осягати ази в`язання. Отже, давайте подивимося, як зв`язати трубу.

Зв`язати шарф трубу можна спицями, використовуючи для цього вовняні, напівшерстяні або мохерові нитки. В`язати потрібно досить щільно. Тільки в цьому випадку, шарф-труба буде надійно захищати вас від холоду. Зверніть вашу увагу на товсті нитки, зазвичай вони добре виглядають на подібних моделях. Для товсті ниток підійдуть спиці №5 - №10. При виборі ниток, звертайте увагу на їх забарвлення. Адже «труба» не обов`язково повинна бути одного кольору. Можете поекспериментувати і поєднувати кілька кольорів. Ще один хороший варіант - меланжірованная пряжа.

Як зв`язати шарф-трубу



Тепер давайте розберемося, як зв`язати шарф трубу таким чином, щоб отримати те, що ми запланували. Що являє собою дана модель? Назва «труба» не випадково. В кінцевому результаті ми повинні отримати саме «трубу», яку надягають через голову. Носять її і як комір і як головний убір (у вигляді капюшона). Отже, чим вже буде труба, тим щільніше буде капюшон і відповідно, чим ширше - тим просторіше. При в`язанні, обов`язково враховуйте пору року, для якого ви в`яжете шарф-трубу.

  • Купуючи пряжу, звертайте увагу на номер спиць, який зазвичай вказують на етикетці, прикріпленій до мотка.
  • В`яжемо маленький зразок. Набираємо 20 петель і пров`язуємо приблизно 10-15 см для зразка. Вважаємо, скільки петель в сантиметрі, і набираємо на спиці потрібну кількість петель.
  • Малюнок можна вибрати за бажанням: панчішну в`язку, хусткової в`язки, гумку або будь-ажурний візерунок. В`яжемо полотно необхідної вам довжини. Закриваємо петлі і зшиваємо нашу «трубу» по довжині. Шарф-труба готовий!
  • Якщо ви хочете, щоб ваша «труба» закривала вам не тільки шию, але і плечі, перед в`язанням виміряйте об`єм плечей, і наберіть необхідну кількість петель. Потрібно сказати, що для подібної моделі найкраще підібрати в`язку «гумкою». Таким чином, при надяганні на голову, ваш шарф буде трохи звужуватися.

Отже, тепер ви знаєте, як зв`язати трубу спицями. А для прикраси, можна доповнити її різноманітними хутряними шматочками, заколочками або принтами.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!