» » » Як прикрасити шарф?

Як прикрасити шарф?

Як прикрасити шарф?

Шарф грає далеко не останню роль у створенні модного і актуального силуету. Але пересічна пов`язка на шию, нехай навіть шалено дорога, не має лиску без прикраси. Тому якщо у вас є старий, але улюблений шарф, в нього можна вдихнути нове життя за допомогою прикрас. Запитайте про те, як прикрасити шарф, і вам на розум прийде безліч ідей.

Якщо це елегантний тонкий шарф, йому можна надати романтичність за допомогою невеликого мережива або рюші. Прикраса просто потрібно прикріпити з обох сторін шарфа. Мереживо можна придбати в магазині або зв`язати гачком самостійно. До речі, про гачку. Актуально буде надати шарфу оригінальність за допомогою різних квіточок, листочків, композицій, пов`язаних гачком. Їх можна виготовити своїми руками і пришити по всьому шарфу або просто по краях. Якщо ви не знаєте, як прикрасити в`язаний шарф, зверніться до своєї фантазії. Дуже красиво буде виглядати на тонкій в`язанні мереживо, накладене гачком зверху по всьому шарфу. Це може бути тонка павутинка, листя по краю шарфа, суцвіття по кілька квіток.

Особливо цікаво і сучасно завжди виглядали помпони. Це незмінний тренд всій історії шарфа. Їх можна пов`язати, якщо шарф в`язаний, або купити вже готові. Різні форми і розміри помпона допоможуть зробити шарф дуже модним, а головне, відповідним під будь-який одяг. Ще одним рішенням, як можна прикрасити шарф, є бахрома або кисті з неї. Такий момент дуже підійде для великих елегантних шарфів або накидок на плечі. По периметру можна пришити вже готову бахрому, зав`язати її «хвостиками», щоб вийшли вузлики. Красиво і стильно!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!