» » » Як зв'язати сумку гачком?

Як зв'язати сумку гачком?

Як зв`язати сумку гачком?
Як зв`язати сумку гачком?

Сумочки, зв`язані гачком, мають розмаїття. Великі сумки-торби, невеликі сумочки різних форм і забарвлень, маленькі клатчі. А який саме варіант сумки гачком вибрати вам для в`язання, підкаже наш матеріал.

Сумки-клатчі

Якщо ви вибрали модель сумки у вигляді клатча, для роботи необхідно 150-200 грамів пряжі, гачок, а також застібка для сумки. Щоб зв`язати сумку гачком, визначитеся з розмірами майбутнього виробу, розрахуйте щільність в`язання.

Ось якими методами можна зв`язати невелику сумочку:

  • Зв`язати ефектну сумку гачком допоможе візерунок «Шишечки». Для її виготовлення зв`яжіть гачком полотно прямокутної або квадратної форми. Потім складіть готову деталь вдвічі, зшийте боки, а в якості застібки використовуйте блискавку, вшивши її вгорі. І не забудьте про тасьмі збоку клатча, щоб протягувати руку.
  • Якщо вам подобаються класичні моделі сумок, зв`яжіть прямокутне полотно стовпчиками без накиду, використовуючи віскозну нитку з люрексом. Готове полотно згорніть у вигляді конвертика, пришити магнітну застібку і прикрасьте декоративними квітами, стразами або оригінальними гудзиками. Якщо потрібно пов`язати сумку гачком початківцю, то це саме такий варіант - просто, практично і красиво.
  • Ви зібралися зв`язати сумочку гачком в романтичному стилі? Тоді виберіть для роботи ажурний візерунок для в`язання. Він може бути квітковим, абстрактним або у вигляді павутинки, пов`язаної з повітряних петель. Намагайтеся в`язати візерунок максимально щільно, щоб довговічніше був термін експлуатації. Розмір полотна для клатча все той же - квадрат або прямокутник. У такому виробі обов`язково зробіть підкладку з щільної тканини в тон пряжі. Коли обидві деталі будуть готові, з`єднайте їх в одне полотно, наклавши один на одного, а потім скрутіть вдвічі з невеликим запахом, з`єднайте боку і пришити до лицьовій стороні гудзик для застібки.

Сумки-торби



Сумка з круглим або овальним дном - це великий і місткий аксесуар, який відрізняється особливою практичністю. В`яжеться така сумка досить просто, тільки пряжі необхідно дещо більше - 200-300 грамів. Набираєте ланцюжок і в`яжете стовпчиками без накиду потрібну кількість рядів для дна сумки, а потім піднімаєтеся сумкадля вив`язування боковушек вироби. Після вив`язувати 2 ручки і пришиває їх до верху сумки. Як застібки може бути як перекидний хлястик з магнітною кнопкою, або затягується шнурок, протягнутий по периметру верху сумки. Просто і швидко!

Сумку-торбу гачком можна зв`язати і більш складними способами:

  • З безлічі окремо пов`язаних деталей: дна і квадратів для боковушек сумки;
  • З трьох деталей: овального днища, і двох боковушек, вив`язані найрізноманітнішими візерунками за вашим бажанням.

Про інші варіанти сумок гачком можна дізнатися зі статті - Як зв`язати сумку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!