» » » Де скачати журнали?

Де скачати журнали?

Де скачати журнали?

Любите читати журнали? Цей вид періодики любимо читачами різного віку. У виданнях докладно висвітлюються різні теми, статті супроводжуються барвистими ілюстраціями. Тематика журнальних статей дуже різноманітна: від вузьких наукових тем до молодіжних розважальних оглядів. У зв`язку з бурхливим розвитком Інтернету, друковані видання користуються все меншою популярністю. Люди вважають за краще читати книги, газети, журнали з екранів моніторів. На просторах Інтернету можна відшукати велику кількість сайтів, які пропонують широкий вибір журналів, як російських, так і зарубіжних. У Мережі Ви можете знайти номери як свіжі, так і архівні. Багато шукають Інтернет-ресурси, де можна скачати журнали безкоштовно, без реєстрації, на високій швидкості. Користуючись нашою статтею, ви без зусиль зможете зорієнтуватися у величезній кількості сайтів.

Де скачати журнали в Інтернеті

Пропонуємо вам переглянути разом з нами найпопулярніші Інтернет-ресурси, де можна скачати журнали.

  • jurnalik.ru - на даному сайті Ви знайдете великий вибір періодики по різним темам (наприклад, журнали про мистецтво, про здоров`я, чоловічі журнали, кулінарні і т.д.) Ці видання можна скачати безкоштовно, за прямим посиланням або з файлообмінників Narod.ru, Letitbit.net , Depositfiles.com, Turbobit.net. Журнали викладені в форматах PDF і DJVU. Відзначимо, що на сайті відсутня можливість читання в режимі онлайн.
  • jurnal-portal.ru - на даному порталі цікаве чтиво теж можна скачати безкоштовно з різних файлообмінників. Ви зможете завантажити журнали в форматі PDF в високій якості. Банк видань, як і на інших сайтах, постійно оновлюється.
  • digitaljournals.ru - крім усього іншого, на сайті можна читати журнали в режимі онлайн. Тут Ви можете відшукати глянцеві, дизайнерські, чоловічі журнали, видання про комп`ютери та комп`ютерних іграх. Також розробники сайту створили для читачів архів рідкісних, оригінальних, незвичайних періодичних видань. Ви легко знайдете необхідний журнал, користуючись списком видань в алфавітному порядку.
  • skachat-journal.ru - тут читач знайде великий вибір періодики в електронному вигляді, які можна скачати безкоштовно без реєстрації. Добірка журналів з різних тем не залишить байдужим найвибагливішого читача (видання присвячені, наприклад, кіно, музиці, догляду за дітьми, вишивання, шиття і в`язання). Формати журналів в основному PDF і DJVU.
  • zhurnalov.net - на цьому Інтернет-ресурсі представлено понад 50 тисяч журналів, випущених за останній час. Всі вони впорядковані за темами, за назвою (в алфавітному порядку), а також за датою випуску. Примітно, що тут представлена вся підшивка журналів, в тому числі старі архівні номери. Навіть літні люди зможуть знайти тут видання, які вони читали в дитинстві.


Ми відповіли на питання, де скачати журнали безкоштовно. Це далеко не повний список журнальних сайтів, які пропонує Інтернет. Однак рекомендуємо Вам користуватися тільки перевіреними сайтами, зайшовши на які, Ви не ризикуєте заразити ваш комп`ютер вірусом!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!