» » » » Чому не можна дивитися в очі?

Чому не можна дивитися в очі?

Чому не можна дивитися в очі?

Відповідно до правил хорошого тону потрібно дивитися співрозмовнику в очі. Але чому ж іноді людині незручно або не хочеться дивитися в очі? На це є свої причини, розглянемо їх докладніше.

Езотерика стверджує, що очі - це не просто орган зору, а вікно в душу людини, через яке йде обмін енергією між співрозмовниками. Ця енергія може бути не тільки позитивною, але і негативної, яка, в свою чергу, може викликати хворобу. Також слід згадати, що є люди, яких називають «енергетичними вампірами». Вони здатні не тільки обмінюватися енергією, але і поглинати її, що знову ж таки може вести до захворювань, занепаду сил і різних нещасть. З такими людьми не варто спілкуватися. Якщо ж виходу немає, то хоча б не дивіться співрозмовнику в очі і схрестіть ноги або руки при спілкуванні.

Є й забобони, що пояснюють, чому не можна дивитися в очі. Як і багато років тому, люди похилого віку і не тільки вірять в те, що якщо дивитися в очі іншій людині, то можна прийняти на себе погляд недоброзичливого людини. А це, в свою чергу, може привести до хвороб або неприємностей. Також не варто дивитися в очі самому собі, так як це призводить до занепаду сил і передчасного старіння.

Психологи кажуть, що енергія передається через очі. Щоб встановити довірчі відносини, можна дивитися в очі. Більш того, психологи встановили, що прямий контакт сприяє позитивному результату зустрічі.



Не рекомендується дивитися в очі тваринам, так як вони сприймають це як виклик або загрозу і можуть напасти.

А ось дивитися в очі маленьким дітям не тільки можна, а й треба. Особливо батькам, так як через очі встановлюється зв`язок батька з дитиною. Якщо малюк обмежений таким спілкуванням, то незабаром у нього може виникнути почуття непотрібності, а процес розвитку затягнеться.

Також вам може бути цікава стаття Чому хлопець дивиться в очі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!