» » » Як народжують хом'яки?

Як народжують хом'яки?

Як народжують хом`яки?

Дитина просить хом`яка, а ви не знаєте, як за ним доглядати? А найбільше вас лякає те, що ви не знаєте, як вони розмножуються і, що робити при пологах? Як хом`яки народжують? Цим цікавляться багато, хто збираються завести вдома це маленька тварина.

Коли можна парувати

У віці трьох-шести тижнів багато представників світу хом`ячків можуть вже спаровуватися. Але є такі, що вже спаровуються раніше трьох тижнів. Але не варто поспішати з цією справою, так як до п`яти місяців у них інтенсивно розвивається організм. Якщо самка завагітніє до трьох тижнів, то це може спровокувати у неї рахіт або якісь ще ускладнення. Тим більше, вона може з`їсти своє потомство. Але пізня вагітність, після шести місяців, теж не приносить користі, ускладнення можуть теж не давати розвиватися потомству. Між першим і другим справному робіть перерву, щоб самка могла відпочити, приблизно, три-чотири місяці підуть на відновлення тваринного. Після року самка вже втрачає здатність народжувати нове потомство.

Якщо самка вагітна



Шістнадцять днів - такий термін вагітності у самки хом`яка. Іноді він продовжується на один-два дні. Після десятого дня можна точно розглянути, що самка вагітна. Є хом`яки, у яких самки виношують потомство від вісімнадцяти до тридцяти днів. За своє життя самка може призводити потомство до двадцяти разів. Пологи проходять зазвичай вночі, в той час, коли її ніхто не бачить. Часто при покупці цієї тварини задають питання: скільки народжують хом`яки? Зазвичай в посліді буває не менше десяти хом`ячків. Народжуються вони лисими, глухими і сліпими, але запахи вони розрізняють дуже добре. Ви можете в Інтернеті скачати відео, як народжують хом`яки. Якщо потомство у вас з`явилося, то ви повинні подбати, куди його перемістити.

Буває так, що термін вагітності проходить, а потомства немає. Це означає, що у неї є проблеми в організмі або вона не була вагітна. У цієї тварини є цікавий момент в організмі: якщо під час вагітності з самкою щось не так, то плід просто розсмокчеться в середині її. Якщо ви помітили, що з здоров`ям самки є проблеми, то краще за все показати її ветеринара.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!