» » » Як підняти тестостерон?

Як підняти тестостерон?

Як підняти тестостерон?

Тестостерон - основний «чоловічий» гормон, який власне і робить чоловіка чоловіком. Однак з досліджень медиків після тридцяти років його рівень починає поступово, але неухильно знижуватися. І після цього критичного віку все сильніше починає турбувати питання, як підняти тестостерон, будь-якого чоловіка, який бажає їм і залишатися. Не будемо розглядати штучне підвищення важливого гормону. Колоти хімічний замінник - значить ризикувати здоров`ям в цілому і своєї статевою функцією зокрема. Нам потрібні способи, як підняти тестостерон у чоловіка природним, нехай і не швидким способом.

Від чого треба позбутися

Щоб підняти рівень тестостерону у чоловіків, перш за все треба прибрати зі свого життя все, що сприяє його зниженню.

  1. Куріння. Сигарети містять котінін і нікотин. Обидва з`єднання гальмують формування гормону і знижують його кількість.
  2. Алкоголь. Крім усього іншого, він стимулює вироблення організмом кортизолу, містить жіночий гормон естроген (особливо пиво) і вимиває цинк, необхідний для «конструювання» тестостерону. Так що перш, ніж вирішувати, як підняти рівень тестостерону, потрібно перестати його знижувати.
  3. Перегрівання яєчок. Доведеться відмовитися від тісної білизни, гарячих тривалих ванн, вузьких штанів і звички ставити ноутбук на коліна.
  4. Продукти, які «не дружать» з тестостероном: солодощі, розчинна кава (він взагалі практично моментально перетворює чоловічий гормон в жіночий), будь-який фастфуд, солодку газовану воду. Сіль доведеться знизити до мінімуму, як і сою.
  5. Найбільше при спробах підняти рівень тестостерону у чоловіків заважає зайва вага. Від нього доведеться позбавлятися довго і вперто, але інакше відчути себе повноцінним самцем ви не зможете.

Що треба ввести в своє життя



Після того, як ви почали важкий шлях по своєму відновленню, позбувшись від усього непотрібного, треба зробити наступний крок: отримати корисні, правильні звички, які допоможуть підняти рівень тестостерону у чоловіків. До них відносяться:

  1. Нормальний повноцінний сон і такий же плідний відпочинок. Стресові стани, що виникають при нестачі цих важливих компонентів, загрожують виробленням кортизола - і зниженням рівня тестостерону.
  2. Регулярний секс. Особливо ефективний ранковий - тоді чоловічий гормон буде продовжувати вироблятися протягом усього дня.
  3. Сонце. Вітамін D, що складається під його променями, дуже корисний для вироблення необхідного.
  4. Овочі. Будь-яка капуста, брокколі, редиска, ріпа в сирому вигляді постачають вас дііндолілметаном, який розщеплює естроген, а горіхи, боби і фрукти - на клітковину, що очищує організм від токсинів, які загрожують вам високим вмістом жіночого гормону.
  5. Цинк. Його можна приймати і в вигляді харчових добавок, хоча якщо в достатній кількості їсти нежирне м`ясо, цинком ви будете забезпечені в повній мірі. Досить цього елементу також в кисломолочних продуктах, рибі, сирі і тих же бобах.
  6. Селен. Робить рухливими сперматозоїди- його багато в часнику, так що доведеться вибирати час для вживання без шкоди для вашої репутації.
  7. Морепродукти. І смачно, і допомагають підняти рівень тестостерону у чоловіків.
  8. Червоне вино - тільки натуральне і обов`язково сухе, трохи.
  9. Спорт. Чи не менше двох разів на тиждень, не більше трьох, але постійно. Причому, бажані в тому числі силові навантаження, спрямовані на нарощування м`язової маси - вона теж стимулює вироблення чоловічого гормону.

психологічний настрій



Всі перераховані прийоми, як підняти тестостерон, стануть неефективними, якщо не будуть підтримуватися правильним ставленням до життя. Ви повинні відчувати себе чоловіком не тільки нижче пояса, але і у всіх інших відносинах. Прагніть до перемог. Тобто не кидайте розпочатого, навіть якщо вам нудно, набридло або виходить не відразу. Звертайте увагу на жінок - і не з метою затягнути в ліжко (хоча і це можна мати на увазі), а щоб не розучитися сприймати життя по-чоловічому. Намагайтеся бути з ними галантним і уважним: це слабкою статтю цінується і викликає відповідну позитивну реакцію, що буде зовсім не зайвим в боротьбі за тестостерон.

З огляду на напруженість сучасного життя, не можна порадити повністю уникати стресів. Та й бажання від них «піти» може вступити в конфлікт з прагненням до перемоги: в деякі неприємні ситуації все ж треба втручатися свідомо. Однак не треба провокувати стреси самому. Допомогти «перемогти» шкідливий кортизол допоможе сміх. Вчіться сміятися заново, якщо ви призабули, як це робиться через суворих реалій життя.

З деякими додатковими рекомендаціями можна ознайомитися в статті Як підвищити тестостерон?.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!